Тези малки трикове дават простор на дома ви

Не всеки има възможността да разполага с мезонет

Вероятно неведнъж сте си мечтали за по-голям и просторен дом.

За съжаление обаче не всеки от нас разполага с достатъчно сериозни финанси, че да сбъдне мечтата си. В такива случаи единственото, което ни остава е да се доверим на няколко малки трика, които ще създадат повече простор в дома ни и ще го направят да изглежда по-голям, отколкото е в действителност.

Много от специалистите препоръчват да използвате светлите нюанси на синьото, за да създадете оптическата измама, че стаята е по-голяма.
Това, което трябва да направите е да избягвате тъмните тонове на цветовете и да заложите на светлите такива.

Не всеки има възможността да разполага с мезонет

Не всеки има възможността да разполага с мезонет

Малкият номер, който трябва да приложите за стените пък са вертикалните райета, но е добре да не са прекалено натрапчиви.
Изборът ви трябва да се спре на меките пастелни тонове, които могат да бъдат комбинирани успешно с бяло. По този начин ще създадете усещането за много повече пространство.

Ако искате да превърнете всеки един ъгъл в стаята в открояващ се, то най-лесно е да добавите блясък, но не какъв да е, а златен.
Мекото усещане, което създава жълтото, дори и в случаите, в които прелива, създава усещане за комфорт, светлина и повече пространство, пише woman.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар