В черния списък на двойките – Не прави тези грешки, за да не загубиш гаджето си…

Никак няма да е ти е приятно, когато приятелите му ти намерят място там завинаги, ако си позволиш някоя от следните грешни маневри:

 1. Да цъфнеш на мъжката им сбирка, където зорко да следиш колко бири пие и след втората да започнеш да го мушкаш в ребрата.
 2. Разбира се, ще се обос­новеш с това, че бюджетът ви за тази седмица е раз­пределен – за „Лешникотрошачката“ и новия „суперяк филм с Дженифър Анистън“.
 3. Пред компанията му да подхвърлиш уж небрежно как пред тях може и да се прави на голям мъжкар, но ти лично си го хващала да си поплаква на „Листопад“.
 4. На купон да подшушнеш на всичките му приятели, че би се израдвала на тройчица.
 5. Ако си поръчате заедно торта, да изчислиш до ми­лиметър къде е неговата половина и да го навикаш, ако бодне по-навътре.
 6. Настояваш да те вземе с компанията на мач и докато той и останалите от агитката вилнеят на стадиона, ти си­пеш въпроси като „Нашите с червените екипчета ли са?“ и „Засада е като искат да му вземат топката, нали?“
 7. Обожаваш да разказваш пред приятелите му как понякога не вдига „малката шпага“ и миличкият много се травмира от това.
 8. Настояваш да те нарича „мое пуфинце“ независимо от компанията или се нацупваш, защото „се е променил“.
 9. Когато заминава на ко­мандировка за два дни, ти го изпращаш просълзена и със сподавено вълнение ти­каш В ръцете му любовна стихосбирка за из път.
 10. Разгорещена от алкохо­ла на домашно парти се съб­личаш по сутиен, след което хващаш главата на някой от компанията и я отьркваш в гърдите си пред погледа на всички останали.
 11. Прекъсваш разговора му с приятел, за да разкажеш как гаджето на твоя при­ятелка я изненадал с букет рози в офиса.
 12. Когато дават „твоя сериал“, той и приятели­те му нямат думата.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар