Разводът на Бен Афлек сериозно загрубя!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бен Афлек и Дженифър Гарнър лесно поделиха милионите, но се хванаха за гушите за попечителството над децата им. Красавицата от „Наричана още“ не желае наследниците й да живеят с баща им, за да не усвоят лошите му навици.

В последните няколко седмици Бен Афлек следваше непрекъснато бившата си половинка и хлапетата. Това обаче се оказа не обикновена бащинска загриженост, а стратегия, за да спечели децата при развода. Актьорът се правел на татко за пример, да си изгради пред медиите и съда имидж на сериозен и отдаден родител, пише в. „Уикенд“.

Бен Афлек вече е сам

Бен Афлек вече е сам

„Адвокатите му го посъветваха да се показва често с рожбите си, ако може дори да бъде с тях всеки ден. Целта е той да спечели попечителството или поне правата за отглеждането на малките да бъдат поделени поравно“, коментира близък на Бен. И допълни, че хлапетата са приоритет и на Дженифър и тя също ще се бори за тях.
Децата били и причината Афлек и жена му да сложат отново брачните си халки. Съпрузите смятали, че така предпазват наследниците си от излишен стрес. На децата обяснявали, че всичко си е постарому, но занапред ще виждат предимно единия си родител, защото другият ще е ангажиран със снимки.

„Бен не е най-добрият баща на света. По време на брака си с Дженифър пиеше и изневеряваше и тя е в правото си да иска малките да са далеч от него. Жена му е категорична, че той не може да се държи отговорно и ще дава лош пример на хлапетата“, сподели тези дни приятел на разпадналото се семейство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар