Вълшебна напитка за красота

Тази напитка ще възстанови вътрешния баланс на организма

Ако и вие сте сред дамите, чиято коса е изгубила блясъка си, измъчват ви тъмни кръгове под очите и ноктите ви, са станали чупливи, тази вълшебна напитка е точно за вас.

Всички тези проблеми сочат, че е време да заредите организма си с полезни вещества, които ще ви помогнат да възвърнете красотата си.
Не се изисква да правите кой знае какви сложни процедури, а просто да си изградите навика в продължение на поне 10 дни да „закусвате” с това смути, което можете да си направите за броени минути.
За сметка на това, ползата от него е огромна.

Тази напитка ще възстанови вътрешния баланс на организма

Тази напитка ще възстанови вътрешния баланс на организма

Трябва да си набавите:
3 с.л. овесени ядки
1 с.л. мед
300 мл. прясно мляко
1 среден банан

Овесените ядки се заливат с 3-4 лъжици прясно мляко и се разбиват в блендера. След това към получената смес се добавят банана и меда и отново се разбиват.
Накрая се получава изключително полезно и вкусно смути, което трябва да изпиете веднага, след като сте си го приготвили.
То ще върне отново красотата и сиянието ви, тъй като ще възстанови успешно вътрешния баланс на организма ви, а всички знаем, че няма нищо по-хубаво от здравето, тъй като ако ни измъчват здравословни проблеми, неминуемо се отразяват и на външния ни вид, пише pik.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар