Привличайте парите така!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Трябва да пазите тази картинка на място, където държите своите ценности. Например кутия с бижута и пръстени. Веднага ще усетите как при вас започват да идват повече пари. Трябва да мислите позитивно и да работите за постигане на целите. Не може да лежите и да гледате в тавана. Най-малкото, което можете да направите, е да пуснете тото или да си купите талон за лотария.

Който не вярва, нека подмине това с усмивка. Който вярва, ще се убеди сам, че работи!

pari-1Някои жреци на житейската мъдрост съветват да пазите една година у дома едра банкнота, която ще се зареди с вашата енергия и ще започне да привлича към себе си още банкноти.

Пари няма да има в къща, в която се свири с уста в помещенията или се събират трохите от масата с ръка. Не давайте назаем на комшиите хляб или сол – излишъкът може да напусне дома ви и да отиде в комшийското семейство.

За да има пари вкъщи, оставяйте метлата с дръжката надолу. Хубаво е портмонето никога да не е съвсем празно, оставяйте поне по една монетка. Всички банкноти, които минават през ръцете ви, трябва да са обърнати с лицевата част към вас.

В джобовете на дрехите в гардероба оставете дребни банкноти или поне монети, но имайте предвид, че парите не обичат скъсани джобове или дрехи със скъсани копчета.

В най-малкото отделение на портмонето си дръжте сгъната на триъгълник банкнота. Задължително трябва да имате и кадемлийска паричка – от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка.

Не я харчете за нищо, защото това е вашият талисман за излишък, ако я похарчите, парите ще ви се обидят и няма да идват в ръцете ви.

pari-2Съществуват и всекидневни ритуали, с които можем да привлечем богатството.

  1. Давайте пари с дясната ръка, а взимайте с лявата
  2. Слагайте в чантата си огледало – смята се, че привлича парите;
  3. Подавайте банкнотите сгънати.

Можете да се опитате да привлечете парите и чрез различни талисмани.

  1. Поставете под изтривалката монета, намерена на улицата;
  2. Не се разделяйте с банкнота, която сте намерили или спечелили;
  3. Според фън шуй, фигура на жаба с монети в устата, привлича богатството в дома.

Ако още не сте богат, прочетете как да станете, сега!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар