Какво се случва с принц Уилям?

Ти лайф за Лекува

Наследникът на британската корона принц Уилям уплаши феновете и семейството си, колабирайки на гроба на майка си. Причините за неразположението му не бяха оповестени официално, но догадки не липсват. Мълви се, че синът на Чарлз е изпаднал в нервен срив заради увеличаващата се вероятност да стане новият крал на Англия.

За инцидента, който се разиграл пред охраната и членове на фамилията със синя кръв, информира сп. „Глоуб”. Изданието се позова на екип парамедици, пристигнал да помогне на престолонаследника. Уилям бил силно дехидратиран и с ускорен пулс. Не се забелязвали други проблеми в здравословното му състояние, но и тези симптоми не са за подценяване.

Принц Уилям със съпругата си Кейт

Принц Уилям със съпругата си Кейт

Принцът колабирал върху гроба на покойната си майка Даяна, пише в. „Уикенд“. Най-близо до него в този момент била съпругата му Катрин. Херцогинята извикала линейка, а след като медицинският екип пристигнал, настояла с мъжа й да отидат в болницата, където да му бъдат направени всички изследвания.

„Температурите не бяха толкова високи, че да се е обезводнил от няколкото часа на слънце. При силни емоции обаче и когато човек не почива достатъчно, такива пристъпи не са изненада”, коментират медиците от „Спешна помощ”.

Тези дни кралският двор е в напрежение и заради разклатеното състояние на Нейно Величество Елизабет Втора. 89-годишната владетелка все по-рядко се появява на официални приеми и ангажиментите и са сведени до минимум. В нея сега го няма живеца, както бе до неотдавна. Затова и мнозина очакват тя да абдикира.

Ако кралицата сдаде властта, короната трябва да получи принц Чарлз. Британската общественост обаче гласува далеч по-голямо доверие на сина му Уилям и това създава интриги в семейството. Пък и се очаква самата Елизабет да пренебрегне прекия си наследник и да посочи внук си като по-удачен вариант за нов крал на Великобритания. Че възрастната владетелка е склонна да щети Чарлз, не липсват индикации. Кралицата се е сближила много с Кейт и демонстрира презрение към снаха си Камила Паркър.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар