Михаил Билалов с млада любовница, официално се раздели с японката

Актьорът Михаил Билалов вече не се опитва да прикрие, че има нова жена в живота си. Доскоро звездата от сериала „Връзки“ упорито мълчеше за слуховете, че е разделен с жена си – японката Санае. Сега обаче Билалов е предприел нова стратегия и навсякъде се появява с новата си изгора – сценаристката Ваня Николова.

Актьорът Михаил Билалов

Актьорът Михаил Билалов

За връзката между актьора и сценаристката се говори упорито от 2 години. Тогава двамата снимаха заедно в друг сериал „Четвърта власт“. Познанството им датира обаче от няколко телевизионни сезона по-рано и работата за „Под прикритие“. Кога и как точно пламнали чувствата помежду им, могат да свидетелстват единствено най-близките им приятели.

Михаил и Ваня обаче се опитали да запазят дискретността в отношенията си, поне докато не се наложи да афишират открито връзката си. Изглежда, за последното вече е дошло време, защото двамата влюбени все по-често могат да бъдат видени на светски събития. Билалов не се отлепял от 20 години по-младата си любовница, а тя от своя страна доста се била разхубавила в компанията му, пише в. „Уикенд“. Въпреки това и двамата имали намерение да не потвърждават пред медии и журналисти какви са отношенията им. Това донякъде било и трик, с който около актьора винаги да е пълно с пикантни новини.

„Ваня е една от причините той да остане в България. След като снима в „Под прикритие“, беше решил да се прибере във Франция, но тя направи така, че да рестартира кариерата му. Многократно сподели, че е написала ролята му във „Връзки“ специално за него. Явно е решила да напълни банковата му сметка, от което си има и личен интерес“, злословят по отношение на сценаристката в арт средите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар