Не знам как да постъпя с него, дайте ми съвет

промоции

Моля ви за съвет. Няма с кого да споделя страховете си, защото с най-добрата ми приятелка Стела се печем на един огън.

Преди няколко месеца в компанията ни се появи нов колега – Марин. Хубав мъж, изглежда сериозен и възпитан. И двете си паднахме по него, но той избра нея. Не ми беше хубаво, ама го приех – всеки има право на избор. В началото Стела беше луда по него и говореше всякакви суперлативи. После малко по малко взе да се отдръпва, и досега не знам защо. Никога не ми призна какво се е случило, защо толкова се е разочаровала и дори го разкара.

Не знам дали имаме някакво бъдеще заедно

Не знам дали имаме някакво бъдеще заедно

Марин не страда дълго, поне така изглеждаше. Залепи се за мен и не мога да си кривя душата – с него ми е хубаво. Държи се мило и внимателно. Кара ме да се чувствам специална. Глези ме и винаги правим това, което аз искам. Стела все ми повтаря да внимавам с него и не пропуска да каже, че не ревнува, просто не иска той и мен да нарани. Но не казва как е постъпил с нея.

Объркана съм – вярвам на приятелката си, искам да вярвам и на мъжа, в когото съм влюбена. А все някакво съмнение ме яде и разваля удоволствието от тази връзка. Дали е истински мъж, който е попаднал на неподходящата – на Стела, а после е открил мен, или просто е сваляч, който минава през всяко момиче? Чудя се. И не зная как да продължа нататък.

Ще се радвам на всеки съвет.

Мина

Можете и вие да ни разкажете историята си на e-mail po.krasivi@gmail.com

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар