Чертите на лицето ни говорят много за нас!

Част 1

Устата

Тя е нещо като двигателният елемент на лицето. Винаги в движение, устата ни изразява нашето одобрение или отхвърляне, нашите радости и разочарования.

2liceto-ustni-2Фина и добре очертана

Такава е устата на човек, който дава приоритет на качеството над количеството. Верен, той предпочита истинските приятели пред многобройните връзки. В работата тази личност отдава внимание на детайла и държи нещата да бъдат добре изпипани. Във всички области той е разумен, никога импулсивен.

Широка и по-скоро месеста

Тази форма на уста издава вид социална булимия. Или с други думи: потребност на човека да очарова, да вълнува и да има много приятели или поне познати. Но също така говори и за нужда от любов и признателност. Тази личност трябва да се впуска в многобройни проекти, тъй като да „покорява планини“ не я плаши.

С вирнати нагоре крайчета

Това разкрива оптимизъм, хъс и амбиция. Тази уста е характерна за весела и любопитна личност, която обича да открива нови и непознати неща, и за която нищо не е прекалено тежко. Такъв човек лесно се интегрира в групата, общителен е и харизматичен, с лекота въвлича другите в своите каузи. Но неговата суперактивност нерядко е уморителна за останалите и те не успяват да го следват дълго време.

С извити надолу краища

Устните се отпускат с възрастта, провисналите крайчета са знак за зрялост. Но при по-младия човек този тип уста издава склонност към анализиране и реална преценка на нещата.

Очите

Благодарение на тях ние наблюдаваме и изучаваме света. Те ни помагат да правим избори и разкриват нивото ни на любопитство.

Тесни и притворени

Те издават прецизност към детайла и склонност към концентрация. Характерни са за хора, които предпочитат да отсяват и подбират, вместо да трупат, и които правят само по едно-единствено нещо, а не много накуп, защото не желаят да се разпиляват. Обратната страна на медала: тези хора лесно се поддават на обсебване от това, което ги вълнува.

Продължение …

Стил „Омбре” и на устните!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар