Какво казват за нас чертите на лицето ни?

Част 1, част 2

Очите

Широко отворени

liceto-o4iteТези очи са израз на силно любопитство, те принадлежат на личност, която обожава контактите и обмена на информация с другите. Тя умее внимателно да слуша събеседниците си. Тази персона, ако има възможност, ще прекарва времето си в пътувания, за да открива и опознава света. Недостатъкът й е, че трудно може да задържи вниманието си дълго време, съсредоточено над едно нещо.

Изпъкнали

Става въпрос за любопитна и спонтанна личност, която обича да общува. Притежава добра интуиция и не се колебае да я използва. Амбициозна, може и да противоречи или да маневрира ловко, когато пожелае. Но понякога е нетърпелива и трудно може да й се достави удовлетворение.

Хлътнали

Те често са притежание на човек, който действа деликатно. Резервирана и предпазлива, тази личност прави впечатление на недоверчива. Понякога й липсва откровеност, защото чака да види как ще се развие ситуацията, преди да изкаже мнение.

За мъжете

Морфопсихологията помага и в отношенията с партньора, като ни подсказва как да избегнем любовните разочарования.

  • Мъжът, който ви привлича, има големи очи и плътни устни? Той обожава ласките и постоянно ще изпитва желание да ви целува и прегръща, с риск да стане досаден.
  • Профилът му е леко издаден напред, с изпъкнало чело и внушителен нос? Внимавайте с този мъж: той обича любовните завоевания.
  • Лицето му е по-скоро сухо, а устните му – тънки? Този мъж поставя качеството пред количеството. Не е демонстративен, а любовта му е дълбока и е верен.
  • Партньорът ви не се бръсне? Вероятно иска да утвърди своята мъжественост. Крие нежността си, като покрива с мустаци горната си устна, а долната челюст – с брада. Не му се месете, той така се чувства по-защитен.

5 ефективни решения за кожата около очите

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар