Кои БГ манекенки следват модата „Покажи се естествена“?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Модата „покажи се естествена“ следват и БГ манекенките, макар и не толкова упорито.

Може би най-близо до образа на световните топ модели Хайди Клум и Жизел Бюндхен се приближава Мис България Ромина Тасевска, която често публикува снимки от ежедневието си – как гушка дъщеричката си Дария или храни сина си Давид. На тях тя е без грим, но все така хубава, в спортни дрехи и без грам претенция. Повечето й колежки обаче са абонирани за снимки от фитнеса, където освен свежи лица показват и стегнати тела. Венета Харизанова и Златка Димитрова не пропускат фотоси, на които почти нямат грим, фотошоп със сигурност, пише в. „Телеграф“. Шестата в света по красота Евгения Калканджиева също е сред тези, които явно не искат да прикриват нищо. Фотосите й във Фейсбук често са необработени – медитира, разхожда се из Европа,

Ромина Тасевска често се показва без грим

Ромина Тасевска често се показва без грим

празнува или играе със сина си Жорко.

Поп певиците също не отминават тренда по естествените снимки. В мрежата можеш да видиш недоспалите фотоси на Мария Илиева, която очевидно е имала тежка вечер след финалите на X Factor и се е снимала в леглото по пижама. Или пък Мариана Попова подомашному – пийва винце или играе с дъщеричката си. Пак Фейсбук е мястото, където Ирина Флорин се показва полегнала на морава, без грим, но естествена и свежа. Нели Рангелова също е в категорията звезди на народа – защото не се притеснява да се показва в натурален вид – когато е на състезание по планинско колоездене, за да гледа сина си Мартин или пък се разхожда сред природата.

Актриси

В нета негримирани актриси по-трудно ще видиш. Вероятно защото те не се саморекламират толкова упорито като плеймейтките и фолкаджийките. Алекс Сърчаджиева често пуска забавни снимки с весели шапки на дъщеря си или как прави смешни муцунки. „Фотошоп“ няма, луничките й са натурално красиви. С любимата си котка и без грим позира и младата надежда Луиза Григорова, която отдавна се опитва да избяга от скандалния си образ. Снежана Макавеева също често можеш да видиш във Фейсбук без макиаж и натурална – с чашка в ръка, на ски или на морето. На фотошоп не държи и Елен Колева, която в интернет можеш да съзреш малко скръбна пред огледалото, или пък весела и по секси бански на плажа. Без маска и грим се снимат също Катето Евро и Марта Вачкова, които очевидно не крият нито бръчките, нито телата си. Напълно в холивудския тренд на Синди Кроуфорд и Джейми Лий Къртис, звездата от „Оркестър без име“ често пуска фотоси с реколтата от градината у дома или с любимите си кучета. Дъщерята на Григор Вачков пък обича да споделя снимки с приятели, ваканции и разходки. Колежката им Лилия Маравиля също очевидно няма какво да крие – все си е хубава и без грим, личи по снимките й в интернет, на които е с приятели и семейството си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар