Лесен начин да предотвратим появата на стрии

Маслото от ший може да ни избави от стриите

Стриите са един от най-големите кошмари за всяка дама.

Маслото от ший може да ни избави от стриите

Маслото от ший може да ни избави от стриите

Появата им в никакъв случай не бива да ви води до отчаяние, тъй като има лесен начин да се отървете от тях.
Още от древни времена маслото от ший е прилагано за лечението на различни проблеми от дерматологичен произход.
В наши дни то е придобило завидна популярност и вече може да бъде открито в почти всеки един козметичен продукт.

Богатото му съдържание на различни витамини, сред които А, Е и F превръщат маслото от ший в отлично средство за третиране на обриви, екземи, малки ранички и леки изгаряния.
Често пъти то е активната съставка в мазилата, предназначени за суха кожа, тъй като има способността да овлажнява и омекотява бързо кожата, предпазвайки я от нова дехидратация.

Маслото от ший може да ви бъде верен съюзник и по време на лятната ви почивка, тъй като успешно предпазва кожата от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи.
Освен това мазилата, които съдържат масло от ший попиват бързо в кожата, без да запушват порите за разлика от останалите кремове.
Господата също могат да се възползват от отличните качества на маслото като го използват след бръснене с цел предотвратяване на възпалението и дразненето на кожата.

Както вече споменахме маслото от ший съдържа отличната комбинация от витамините А, Е и F, които помагат в борбата със стриите.
Наблюденията показват, че 70-90% от дамите се „сдобиват” с този неприятен кожен проблем след раждане или по време на бременността.
За да подобрите еластичността й и да се избавите от неприятните стрии, трябва да мажете кожата си по няколко пъти на ден с кремове, съдържащи масло от ший. Втривайте маслото с леки масажни движения, пише ezine.bg.

крем против петна

Немски крем против петна по кожата

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар