4 начина да подчертаеш миглите

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пробвай един или се полакоми и тествай всичките…

1. Имам тънки мигли… Искам повече плътност

Изкуствените мигли са добро решение в този случай, но ако не си падаш по подобни занимания, най-добре заложи на уплътняваща спирала. Нанеси три слоя, изчак­вайки всеки един да изсъхне, пре­ди да пристъпиш към следващия. Друг изпробван трик е тънката очна линия – тя успешно създава илюзия за повече мигли.

2. Имам светли мигли… Искам да се забелязват

Ултрачерните пигменти в спиралите ще ти дадат точно този интензитет, който търсиш. Ако пък искаш да се позабавляваш, покрий целите мигли или само техните връхчета с цветна спирала в тюркоазено или светлосиньо – това ще те направи различна и много интересна. Преди да посегнеш към ярката спирала, нанеси бяла основа (всяка двуфазна спирала има такава), за да накараш цвета да изпъкне.

3. Имам прави мигли… Искам да са по-извити

Миглоизвивачката е уред, който задължително трябва да имаш в този случай! Преди да посегнеш с нея към очите, използвай сешоар, за да я затоплиш хубаво. След това внимателно започни да прищипваш и отпускаш в посока от основата към върха на миглите. Премини към спирала, чийто туш има способността да извива ресниците.

4. Имам къси мигли… Искам повече дължина

Нанеси спирала по цялата дължина – от основата до върха на миглите. Постави втори пласт, започвайки от средата към техния край, след което мини само връхчетата. Не забравяй миглите във външните ъгълчета на окото – отдай им нужното внимание, като ги подчертаеш и издължиш с върха на четката.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар