5 неща, по които ще познаеш истинския мъж

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

1. Подобно на Джеймс Бонд той има свое питие. Най-добре е то да не съдържа един куп засукани съставки като например пюрирани яго­ди, за да няма съмне­ние в сексуалната ори­ентация на поръчващия го. Препоръчвам водка или уиски.

2. Той носи цветя или вино, когато отивате на гости. Подаръкът сам по себе си е нещо хубаво, но пък идеята, че си е направил труда да отскочи до бабите на пазара, специално за да зарадва домакинята, направо стопля сърцето ти.

3. Той се пръска с хубав аромат, който не е купен от магазин за наливни парфюми. Слага си по малко от него всеки ден. Усещането да те прегърне мъж, чиято упойваща миризма разпознаваш, е несравнимо и много уютно.

4. Той притежава поне два различни вида обув­ки. Черни, елегантни, от хубава кожа и Марко­ви кецове. Последните сменя най-малко веднъж годишно, защото иначе ще започнат да смърдят неудържимо, как­то се случва при мом­ченцата.

5. Дори да ходи на рабо­та по дънки, той има в гардероба си хубаво сако с подходяща риза и вратовръзка, които са купени най-много преди три години и още изглеждат адекватно през 2012-а, защото не са наследство от абитуриентския му бал.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар