Готова за парти подвизи

Къси дистанции, горещи танци и разтапящи погледи – точната рецепта 3а едно секси парти. Високият градус на настроение обаче е истинско изпитание за грима. Ето как да остане на място през цялата нощ.

Очи
Откажи се от кремообразните сенки – често пъти те се събират в гънките на клепача още преди да си дочакала полунощ. Нанеси база за сенки, например Eye Makeup Base, 17.50 лв., Inglot – това ще изравни повърхността и ще направи цвета по-интензивен. Вместо молив използвай течна или гелообразна очна линия – текстурата е по-плътна и издръжлива. Разнеси дълготрайни матови сенки, а отгоре постави чист пигмент.

Скули
Преди да посегнеш към ружа, подгот­ви лицето с изравняваща база, нане­си фон дьо тен с плоска четка и раз­неси отгоре пудрата Healthy Balance Compact, Bourjois c кабуки четка – това ще направи основата по-стабилна. Нанеси хайлайтър на върха на скулите, основата им подсили с бронзираща пудра, а преходите направи плавни с помощта на мека четка. Постави малко руж върху най-изпъкналата част на бузите.

Устни
Погрижи се за повърхността – изтър­кай ги със скраб за устни, който ще ги изглади и полира. След това с пръст нанеси боя за устни с натурални пиг­менти като Lip Tint, 13 лв., Lush. Очер­тай контура с молив, разнеси го леко и с плоска четка постави дълготрай­но червило на малки порции, салфетка към устните и нанеси черви- ю – това ще му помог­не да остане там, където си го поста­вила.

АКЦЕНТИТЕ
Най-добрите аксесоари за танци до зори
ЧантатаКокетна, бляскава и секси, тази чанта с дълга верижка може да бъде носена диагонално през тялото, което ти позволява пълна свобода на движенията през цялата нощ.

Обувките – Освен че са елегантни и различни от традиционното черно, тези обувки с плътен ток ще ти позволят да останеш на крака чак до края на купона.

СУПЕР ПОКРИТИЕ
ПО-КРАСИВИ има шест страхотни парти предложения за всеки вкус, дължина и форма на ноктите. Искаш да си палава – избери тъмните нюанси с блестящи частици, ако си добро момиче – топлия карамел с благороден бронз е точно за теб.

ПАРТИ ПРИЧЕСКА
Трябва да отидеш на парти веднага след работа? Няколко бързи и лесни трика ще спасят положението, докато си още в офиса.

За дълга коса: Един час преди да тръгнеш, напръскай корените със сух шампоан и среши с гребен, за да го разнесеш хубаво навсякъде. Навлажни длани и ги прокарай по дължините на косата. Сплети хлабава плитка, започвайки от нивото на ушите. Остани с нея около 45 минути, след което разплети, наведи глава, разроши хубаво, за да получиш повече обем. Изправи глава, оформи с пръсти и фиксирай вълните с лак за коса.

За тънка коса: Трябват ти не повече от 50 минути, за да раздвижиш приятно кичурите. Навлажни съвсем леко косата и нанеси пяна за обем с големината на топка за тенис по цялата й дължина. Разреши хубаво с пръсти и раздели косата на три секции – една отгоре и две отдолу. Омотай всяка секция около пръста си и навий масура като охлюв, закрепи го с обикновена фиба. 10 минути преди да тръгнеш, размотай охлювите, разроши косата с пръсти, тупирай леко кичурите по тяхната дължина със ситен гребен и оформи с лак за коса.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар