Не са перфектни: Синди е с коремче, Бионсе има пъпки

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Истински ли са снимките на Синди Крауфорд, Мадона и Бионсе, в които те са уж без грим и с реални тела, все още е загадка за феновете. Според някои фотосите са нарочно обработени с фотошоп, за да изглеждат звездите по-грозни, отколкото са. Последният случай е с топманекенката Синди Крауфорд, за която си мислехме, че все още има тяло мечта. После се оказа, че е снимана като набръчкан портокал – със стрии и грапавини за фотосесия за списание „Мари Клер“ и така разби илюзиите. Накрая обаче стана ясно, че адвокатът й е заплашил със съд фотографа, който е публикувал фотосите. Според него това са били нарочно обработени към по-

Синди

Синди

лошо снимки на манекенката и всичко е голяма измама.

Такъв е случаят с Мадона, която също лъсна без грим и стана жертва на фотошоп, само че в лошия му вариант. Спецовете веднага забелязаха, че тялото на поп кралицата е нарочно обработено, за да изглежда безформено.

Подобна бе и ситуацията с Бионсе. В известен сайт пуснаха нейни непубликувани снимки от участието й в рекламата й за известен козметичен бранд отпреди няколко години, на които тя е без грим, пише в. „Телеграф“. Шокиращото бе, че съвършената наглед кралица Би си има пъпки и лоша кожа. Само опитните очи видяха как бръчките и неравностите по тена й са засилени умишлено и заподозряха, че тя просто е поредната жертва на фотошоп колажите.

Бионсе

Бионсе

Шоубизнесът обаче помни и случая с Джейми Лий Къртис, която преди няколко години сама пожела да бъде снимана без грим и без фотошоп. За сп. More актрисата позира по бельо – без да се притеснява от коремчето си и пухкавите си бедра.

„Така изглеждам наистина. Нямам велики неща по себе си. Имам големи гърди и отпуснато коремче. Надебелях. А хората си мислят, че ходя в тесни и впити рокли. Перфектната Джейми – няма нищо подобно! Аз съм една от вас“, каза смело и откровено актрисата. Идеята й бе да се спре манията по перфектните тела и лица на звездите.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар