Мика Стоичкова реве за внимание

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мераците на Мика Стоичкова да бъде популярна в родината ни далеч не са секнали, отбелязват злите езици. Точно обратното – откакто дъщерята на Стоичков замина в Щатите, за да гони развитие извън пределите на България, желанието й да се говори и пише за нея в светските среди у нас е по-голямо от всякога, категорични са наблюдателни читатели. Непрестанните постове в социалната мрежа, с които уж не иска да привлича вниманието, целят точно това, смятат светски хроникьори. Мика държи да ни информира какво се случва в личния й живот, за който твърдеше, че не иска да привлича отново светлините на прожекторите. Форумци отбелязват, че ако действително Стоичкова е искала този път да запази самоличността на гаджето си в тайна, не е трябвало постоянно да си поства снимки с него, на които замазва лицето му със сърчица. Според злите езици това е поредният отчаян опит на щерката на Камата да припомни за съществуването си в светските среди в България.

mika stoichkova

Той е!

Стоичкова днес е по-влюбена и щастлива от всякога, уверява ни ежедневно самата тя чрез социалните мрежи. И това е чудесно, но кому е нужно да е в течение на тази щастлива развръзка в любовния й живот, ако действително иска да го държи настрана от медиите, пише сп. „Блясък“. Нещо повече, Мика побърза да качи снимка в навечерието на коледните празници, на която ясно се виждаха отразените им в земята сенки, размахващи средни пръсти срещу хейтърите.

mika

„Аз получих моя коледен подарък малко по-рано, за това щастието ми в навечерието на най-светлия празник е пълно! Имам удоволствието да ви представя липсващата до този момент частичка от пъзела, наречен „Моят живот“, разкри тогава Стоичкова. „Щом не искаш да се пише за личния ти живот, а само за професионалните ти постижения, защо ни занимаваш само с него“, питат я зложелателите?

„Блясък“ разкри самоличността на тайнственото й гадже – българин, който живее от няколко години в Маями. Младежът се представяше във Facebook като Ai Ki, от Шумен е, а в Щатите е учил в Miami Dade College. Малко след разкритието той побърза да изтрие личния си профил.

mika1

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар