Внимавайте със запознанствата онлайн!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

С напредването на интернет все повече хора прекарват много време пред компютъра, а онлайн сайтовете за запознанства никнат като гъби.

ON line-warningТрябва да знаете, че не може да се има пълно доверие на онлайн контактите, тъй като съществуват много клопки, които ви дебнат! Прочетете от какво трябва да се пазите!

Може да попаднете на фантом

Не приемайте за чиста монета всичко, което ви пишат отсреща, защото може да сте попаднали на човек, който си измисля разни неща и ги споделя с вас. Това са фантоми, които си играят с чувствата на хората.

Може вие да се откъснете от реалния свят

Понякога може да стане твърде удобно да си седите в уюта на вашия дом и да се запознавате с много потенциални приятели онлайн, но не искате да излезете в реалния свят и да ги срещнете лице в лице. Компанията и разговорите, които имате онлайн понякога са повече от достатъчни за вас и за компенсиране на самотата ви.

Не всички профили са реални

Не всеки в онлайн пространството дава пълна информация са себе си. Дори е желателно да не се разкриват никакви лични данни. Но има хора, които си измислят образ, поставят чужди снимки и играят роля, за да получат повече внимание, което нямат в реалния живот.  Такива хора избягват живия контакт, дори не желаят да разговарят по телефона, като си измислят някаква пречка.

Опасни типове

Никога не допускайте твърде близо до вас, който и да е преди да сте се уверили, че нямате работа с някой изрод или перверзник, който търси будали в интернет. Това са такива хора, че ако ги допуснете близо до себе си могат да направят живота ви ад с преследване. Ако имате такъв случай, веднага уведомете полицията!

Онлайн запознанствата могат да бъдат интересни, когато гледате на тях като забавен начин да общувате с много хора. Винаги искайте среща на многолюдни места и никога не канете непознати в дома си и не отивайте в дома на напълно непознати хора. Първо научете повече подробности за средата и приятелите на човека, с когото се срещате.

 

Вижте уникално смешни снимки от руските сайтове за запознанства!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар