Съседи на бунт срещу Кирил Ефремов заради змия

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Съседите на Кирил Ефремов са настръхнали срещу актьора заради страстта му да отглежда екзотични и най-вече отровни животни в дома си. Обитателите на жилищната сграда се готвели да съставят подписка срещу намерението му да поднови терариума си със смок.

Повече от година жителите в кооперацията на Ефремови живеели на тръни и в постоянен страх. Отначало, когато, за да задоволи екстремния вкус на сина си за домашни любимци, Киро му купил отровна тарантула, комшийките нямали нищо против. Цялата махала обаче настръхнала от ужас, когато от апартамента на актьора избягал домашният му смок.

Влечугото изчезнало безследно миналата Коледа, а целият блок изкарал кошмарни празници. „Синът ни Ефрем много искаше да има смок и баща му реши, че това е една много добра идея. Ден преди Рождество Киро донесе змията в терариум. Тя беше адски агресивна, постоянно съскаше и при най-малкото доближаване скачаше да хапе. Това не притесни мъжа ми и той се опита да ме убеди, че ще станем първи приятелки със змията“, разправя жената на Тишо kiril efremovБлизнака – инструкторката по аеробика Елена.

Семейството пренощувало със съскащия си съквартирант, а на следващия ден Киро решил да предприеме първата крачка към сприятеляването със смока. Пофлиртувал с безкракото влечуго, снабден с предпазни аксесоари, но забравил да затвори терариума. Смокът си бил камшика, изнизвайки се от апартамента, пише в. „Уикенд“.

Бягството на змията хвърлило в ужас всички съкооператори и най-вече майките с деца. Съпрузите в едно от семействата давали нощни смени в стаята на дъщеря им от страх смокът да не се вмъкне в креватчето.

Седмица-две-три, пълзящата твар не изскочила от никъде. Имало предложение да бъде викната професионална фирма, която да напръска блока с препарати за прогонване на змии и гущери.

От няколко дни комшийките на Киро са изпаднали отново в шок, след като научили, че актьорът смята да вкара в домашния терариум нов смок. В момента най-плашливите дори обсъждали идеята да направят подписка срещу Ефремов.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар