Лейди Гага се оплака от Мадона

Поп певицата Лейди Гага (Lady Gaga) се опитва да поддържа своите фенове, да помогне на потиснатите и угнетените да добият самочувствие и настроение

(EXCLUSIVE ACCESS, SPECIAL RATES APPLY) attends the 2014 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter on March 2, 2014 in West Hollywood, California. И насърчава колегите си да последват примера ѝ. Онези, които не се вслушват в наставленията ѝ, тя критикува. Така например, музикалната знаменитост обвини поп дивата Мадона (Madonna), че е безсърдечна и нежелае да се помогне на младите артисти и хора на изкуството, които тепърва правят своите първи крачки.

Своето недоволство Лейди Гага изрази в интервю, в което певицата заяви, че е имала огромно влияние от такива артисти като Дейвид Боуи (David Bowie), Фреди Меркюри (Freddie Mercury) и Майкъл Джаксън (Michael Jackson).

Тя заяви: „Бих искал да кажа, че Мадона може и трябва да поощрява младите изпълнители, а не да изпитва ревност от тях. “

Може би забележката идва оттам, че самата Лейди Гага е използвала някои от похватите на Мадона, за да стане известна. Затова не е случайно, че в началото на кариерата й, често я сравняваха с Мадона.

И все пак, положението с подкрепата от страна на Мадона не е толкова безнадеждно. Тази година поп-дивата пя в дует с младата звезда Майли Сайръс (Miley Cyrus) на един от концертите, а също така взе участие във фотосесия на Кейти Пери (Katy Perry). От друга страна, Пери и Сайръс едва ли биха могли да се определят като начинаещи.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар