Какво означава да сънувате пари?

Има много тълкования за това какво означава да сънувате пари, но това е най-интересното

сън „Сънувам, че вървя, в ръцете си държа шапка, а в нея събирам монети. Всичко като че ли е чудесно и шапката е пълна догоре, но все с дребни пари“, споделя нощните си преживявания мъж в труден за него период.

Народната мъдрост гласи: щастието не е в парите, а в тяхното количество. Това твърдение е напълно приложимо и към сънищата: ако в обятията на Морфей сте получили добра печалба, която ви е зарадвала, значи в дневните ви дела сте поели верен курс и имате всички шансове за успех. Останалото вече зависи от вас – ако успеете да реализирате възможностите си – добре; ако пропилеете шансовете си – сами сте си виновни.

Хартиените банкноти обикновено показват възможност за удачна придобивка или перспективен договор, а едните монети обещават реален финансов успех. Дребните пък са знак, че очакванията ви са завишени (за което всъщност говори и сънят на въпросния господин. Шапката в този сън означава неговите замисли и планове и скоро една от идеите му действително му донесла печалба, но сумата се оказала много по-малко от тази, на която разчитал).

Често доходът насън изобщо не е свързан с образа на парите. Красиво блюдо може да намеква за стабилна заплата, а малката чиния да предупреждава за предстоящи гладни времена.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар