Бързо и гарантирано: Как да привлечем късмета у дома?

Не е нужно да променяте обзавеждането изцяло, достатъчно е да добавите един елемент, който да носи здраве, просперитет и пари

Въпросът не е да спазвате всички изисквания и съвети на фън шуй и да подредите по специален начин мебелите в жилището, а в това да вмъкнете сред тях поне един предмет, който носи късмет, здраве или просто привлича добрите сили и енергия в дома. Ето какво обещава такива чудеса.

Ваза с цветя

Но не какви да е, а свежи. Сухите, колкото и да са красиви, не привличат добра енергия, и е желателно да не ги внасяте в дома си. Също така е важно да следите цветята във вазата и

късмета

Подковата се поставя над вратата, през която преминават всички

веднага да отстранявате завехналите стръкове и листенца. Не е добре да внасяте в дома и цветя, които са бодливи. С едно изключение – розите.

Подкова

Поставя се над вратата, през която преминават всички. Тоест, ако сте в къща, не пречи подковата да е над входната врата. Но в жилищна сграда с апартаменти, може да я поставите и вътре в дома, над вратата на дневната. Според някои подковата носи късмет, ако е обърната с отвора нагоре, според други – няма значение. Има и трето поверие, което гласи, че късмет носи само намерената подкова, а не тази, която сте си купили от магазин за сувенири например.

Червена врата

Това е малко специфично, тъй като изисква и подходящ интериор. Но ако имате такъв, изобщо не се колебайте да боядисате едната врата в червено. Тя носи не само закрила за всички живеещи срещу болести, но и предпазва дома от различни по-големи или по-малки бедствия.

Капан за сънища

Може и да не вярвате в него, но според мнозина той помага за добър и спокоен сън. Ако вечер се въртите дълго в леглото или се будите през нощта от кошмари, не пречи да опитате и този индиански метод.

Огледало в трапезарията

Или близо до масата, на която най-често се храните. То трябва да е поставено така, че храната върху масата да се отразява в него. Според поверието, огледалото ще я удвои, което се тълкува като привличане на богатството към дома.

Аквариум

Това вече е според правилата на фън шуй. Ако сте решили да си отглеждате рибки, съветваме ви да изберете златни, защото се смята, че носят късмет и богатство, пише „Жуpнaл“. Но трябва да са червени или оранжеви. И също така е важно да следите стриктно за водата в аквариума не само заради здравето на самите риби, но и защото помътнялата привлича негативната енергия към дома.

Зелено растение с кръгли листа

То привлича парите към дома и ви пази от бедност. За целта саксията трябва да бъде поставена в югоизточен ъгъл. Най-добрият избор е растение със сочни, тъмно зелени, кръгли листа.

Метална касичка

И за нея има строго определено място – в западния ъгъл на дома. Трябва обаче да я напълните не с книжни пари, а с монети. Всеки път, когато преминавате покрай нея, я вземайте в ръце и разклащайте енергично. Подрънкването и звънът на монетите привличат още пари. И се стремете касичката никога да не остава празна.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар