Защо французойките са слаби и стройни?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Както е известно, основният фактор, който отключва „портокаловата кожа“, е наднорменото тегло

французойка Френски диетолози обясняват, че най-често проблемът не е толкова в количеството, колкото в качеството на хранене и в основните принципи. Главното правило, което поставя французойките сред най-леко засегнатите от нашествието на целулита в съвременния свят, е поне едно от храненията за деня да е съвсем леко. Например ако сме канени на гости на вечеря, на обяд да хапнем само една супа. Ако сме си позволили разточителен обяд, нека вечерята да е салата.

Друга малка хитрост е масажът на корема — това е много важно зa снемане на напрежението, активиране на храносмилането и изхвърляне на токсините.

Французойките не са фенки на изморителните упражнения в спортната зала. Тяхната тайна е друга. Велосипед! Дори и дами над 40 редовно отиват с колело на пазар или просто правят няколко кръгчета в парка. Момичетата от Париж не смятат, че велосипедът е фитнес. Те просто се наслаждават на свободата на придвижване, която ги прави независими от графика на градския транспорт. Третата френска тайна е постоянното Внимание към тялото. При първите признаци на наднормено тегло или целулит те просто вземат необходимите мерки.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар