10 идеи за лак за нокти по празничните партита

Ето няколко бързи указания за някои от най-добрите парти идеи за красиви нокти. Тествайте всяка една през този празничен сезон и да вижте как любимата ви рокля засиява по нов начин.

Солидно злато
Ярко златния маникюр на Мика Нютон от Video Music Awards 2011 е доказателство, че съчетанието на тоалета с вашия лак за нокти заслужава внимание… в добрия смисъл!

Почти черен нюанс
Дълбокия и тъмен тон на лака е тенденция идеално подходяща за празничните партита. Опитайте лилавия нюанс на Румър Уилис за вампи, но не прекалено луда алтернатива на вашия основен нюанс.

Сребристо бяло
Запазете класическия вид на черно-белия си тоалети за празника със светлия, почти бял сребърен маникюр. Следвайте примера на Кейт Бекинсейл като подчертаете ефекта с блестяща гривна.

Смела дантела
Дантелените рокли и обувки са всеобщо увлечение през този празничен сезон, но ако не сте си избрали някое от тях (или просто предпочитате по-фините тенденции), опитайте дантелени нокти, като този от Седмицата на модата.

Напълно блестящо
Рубинено блестящия маникюр е чудесна идея за парти през този сезон. Просто изберете любимите си зимни цвят и отгоре добавете пласт със съвпадащи искри за мигновен блясък.

Ледено синьо
Това е нетрадиционен избор за парти маникюр през ваканционния сезон, но когато останалата част от вашия тоалет се спира на всички най-горещи тенденции като Блейк Лайвли, защо да не добавите нещо неочаквано?

Снежно бяло
Този сезон, пропуснете френския маникюр в полза на изцяло бели нокти като Ким Кардашиан. Така те ще се открояват от любимата ви клъч чанта, което пък ще накар да я почувствате като чисто нова покупка.

Великолепно блестящо
Великолепието на блясъка може да бъде в повече в ежедневието, но по време на празниците, той е почти изискване. Дори ако не сте облечени с пайети като Селена Гомез, все пак ще се чувстват празнично и подходящо за сезона.

Полулуние
Лак за нокти изглеждащ все едно изваден направо от ерата на черно-белите филми. Маникюра тип полулуние ще добави един стар Холивудски полъх към вашата парти тоалет. Искате ли да получите супер ефект? Добавете голям коктейлен пръстен или пръстен за много пръсти като Дания Рамирез.

Класическо червено
Рийз Уидърспун доказва, че никога не може да се обърка с класически червен лак за нокти. Съчетано с кадифе е ултра луксозно, с кожа е „силно”, а с пайети е бляскаво. Може ли да искаме повече?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар