Проваксинаторите не са последователи на истинската наука!

Ако учените са открили нещо, което работи по-добре от ваксините за предотвратяване на грип, човек би си помислил, че веднага ще се въведе навсякъде, нали? 

В края на краищата, нали всички искаме да защитим децата пък и възрастните от грип?

Клинично изпитание начело с Мицуйоши Урашима, проведено от отдела по Молекулярна епидемиология в катедрата по педиатрия на факултета по медицина Минато-ку на университета Джикей в Токио открило, че витамин D е изключително ефикасен в спирането на грипните инфекции при децата. Сега, имайки предвид, че витамин D показва такъв мощен ефект при профилактика на грип – с 800% повишена ефективност повече от ваксините – не трябва ли служителите на Световната здравна организация, лекарите и здравните власти да се втурнат и да препоръчват витамин D преди да пристигне грипния сезон? Разбира се, че трябва. Но те няма да го направят. Защото проваксинаторите преди всичко се интересуват от използването на грипа като извинение да се ваксинират повече хора, независимо от това дали тези ваксини са полезни (или сигурни).

Защо след като витамин D предлага 100% защита срещу всички грипни инфекции, те не го препоръчват? Защото те категорично искат да налагат (и налагат) тезата си, че здравословното хранене е безполезно и ние трябва да разчитаме само на лекарствата, ваксините и хирургията. Така че, дами и господа, виждате ли как проваксинаторите не са последователи на истинската наука.  Можете да публикувате сто изследвания, доказващи как витамин D е много пъти по-ефективен от ваксините и те никога не биха го препоръчали.

Те са проводници на медицинската догма, а не търсачи на реални решения за пациентите. Те насърчават ваксините, защото … ами … това е, което те винаги са насърчавали, както и е това, което техните колеги насърчават. И как може толкова много умни хора да грешат, нали така?

Но това е историята на науката: цял куп наистина умни хора да се окаже, че грешат е нещо, което се случва редовно. Така напредва науката, между другото: една нова вълна от мислещи хора предизвиква старата хипотеза, която все още има защитници, мислещи догматично. Рано или късно прогресивните идеи успяват да си проправят път срещу дюдюканията на промитите мозъци.

Болшинството лекари и медицински учени са просто неспособни да мислят извън много ограничаващите кутии, в които техните мозъци са били наблъскани през годините на „промиване” в медицинските училища. И когато видят доказателства в противоречие с това, което са били научени, те бързат като последните глупаци да ги отхвърлят. За толкова им стига слабото мозъче…

„Фактът, че дадено мнение е широко разпространено не е никакво доказателство, че не е напълно абсурдно. Наистина, с оглед на глупостта на по-голямата част от човечеството, широко разпространеното мнение е по-вероятно да бъде глупаво, отколкото разумно“ – Бъртранд Ръсел.

Много изследвания, които показват, че ваксините не работят и нанасят повече вреди отколкото ползи не се допускат за публикуване. Псевдо-учените и лекарите не се осмеляват дори да поставят под въпрос схващанията на статуквото за ваксините. Ще дойде време, когато честните и смели хора ще бъдат по-силни от парите на фармацевтичните компании, но сега всички страдаме от безразсъдната пропаганда на тази промишленост, която не признава науката и все още боготвори иглите, защото получава несметни богатства от тях!

 

В България все още се прилага много опасен модел на ваксинопрофилактика!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар