Съвети от Дженифър Анистън

Чувстваме Дженифър Анистън като приятелка не само заради сериала, който изстреля кариерата й в космоса. А защото е една щастлива жена, която не се страхува да бъде себе си. На 42, Джен изглежда по-добре от всякога, не спира да снима романтични комедии и… не отрича слуховете, че скоро отново ще става мисис.

Като тийнейджър много харесвах лафа „Ще спиш, като се пенсионираш”, но постепенно разбрах, че сънят е много важен. Сега любимата ми максима е: „Утрото е по-мъдро от вечерта”.

Много се дразня, когато чета по списанията: „Момичета, опитайте новата диета на Дженифър Анистън!”.Никога не е имало никаква диета! И няма и да има!

Цени приятелите си, защото те са ти като семейство, в което има доверие, разбиране, честност – всички важни неща. Затова винаги протягай ръка за помощ и бъди наблизо в тежък момент.

Всички са убедени, че единственият начин да си щастлива, е, като си намериш партньор. Точно затова никога не съм харесвала „Сексът и града”. Що за идея е да седиш и да си мислиш: „Ех, ако си имах сега един мъж!” Смятам, че всички жени трябва да се бунтуват срещу това.

Не си права планове за живота, твърди като железобетон. Винаги имай едно наум, че обстоятелствата могат да се променят.

Не вярвай, когато ти казват, че разводът е най-ужасното нещо, което може да се случи на една цена. Несъмнено той е не е нещо, към което се стремиш и си повтаряш: „Боже, нямам търпение да се разведа”. Но честно казано, не мога да се сетя за нищо кой знае колко лошо от тази глава в биографията си. Всичко може да се преживее без драми.

Нямам представа какво ще се случи утре и не искам толкова да го мисля. Може би трябва по-малко да мислим и повече да живеем.

Не искам от съпруга или приятеля си да ти обещае, че ще бъдете заедно завинаги. Няма нужда чак толкова да вярваш в приказката „и заживели дълго и щастливо”. Може нещата да ти се случат по различен начин.

Не се вземай на сериозно, аз отдавна съм спряла да го правя. С приятеля ми Адам Сандлър непрекъснато си правим бъзици с хората. Забавно е.

Не съжалявай за нищо, което ти се е случило. От всичко можеш да извлечеш ценен урок.

Колко още трябва да повтарям – да, смятам да създам семейство и да имам деца. Но не точно днес. Имам право на това, нали?

Понякога се поглеждаш в огледалото и си казваш: „Е, не съм нищо особено”. Но по-добре това, отколкото с всички сили да се напъваш да бъдеш секси. Така нищо няма да се получи. Много е важно да се отпуснеш и да бъдеш себе си.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар