Животът е твърде кратък, за да го делим с неблагодарници

Искам да споделя с Вас какво се случи, след като се регистрирах в един сайт за запознанства. Беше през декември.

woman

Веднага ми звъннаха ня­колко момичета. Най-насто­ятелна беше Цвети от едно градче в Южна България, са­мотна майка на 24 години. Живееше на квартира и беше безработна. Помоли ме да я взема при себе си, защото ако не й помота, со­циалните щели да й вземат детето. Другият вариант бил да се продава за пари, за да може да го изхранва, но каза, че не била такава. Дори се кълнеше пред мен и пред един мой приятел.

Когато Цвети дойде в Кю­стендил и видя, че имам фи­нансови възможности, пак започна да се кълне, но този път, че много ме обичала. Та­туира си даже моето име, без да съм я молил за това. Каза ми още, че в града й е пълно с кучки, но аз съм имал късмет, че съм взел най-свястната жена, защото не е като другите. Тя също била щастлива с мен, тъй като съм уникален и най-на­края е попаднала на човечен мъж. И се учудваше, как до­сега кюстендилските жени не са ме оценили. Понеже много я харесах, реших наи­стина да й помота, като из­теглих кредит и взех заведе­ние, което тя да управлява. На морето преди време се занимавала точно с това и знаела как се прави. Между другото имах приятел, който малко след като тя дойде при мен, ме предаде по много грозен начин. За него тя каз­ваше, че е доста глупав и че тя никога няма да предаде прекрасен човек като мен. Още в началото обаче, като откри заведението, тя си хва­нала гадже, разбира се – най-богатия клиент, и започнала връзка зад гърба ми. Всички знаели, само аз не. Пред мен продължаваше да коменти­ра предателството на при­ятеля ми, като казваше: Бебчо, помни, че на този свят всичко се връща! А клиентът, или моят баджанак, почна да ме притиска да му продам кръчмата или в краен случай да му я дам под наем. Явно по нейно настояване, иначе щял да ме принуди да фали­рам. И така до момента, в който разбрах как те двама­та се готвят да ме изиграят. Жалка работа!

Аз й дадох всичко, а тя така да ми се подиграе… Два пъти и в чужбина я во­дих, че никъде не била ходи­ла. Между другото непрекъ­снато искаше и дете, веро­ятно, за да ме върже. А най-тъжното е, че когато ги хва­нах двамата, Цвети пак се закле, този път в детето си и пред черквата, че това не е истина. Аз обаче знаех, че ме лъже, защото имах раз­печатка от телефонните й разговори, и видях, че тя дори е по-активната от него. Леле, хора, повярвайте ми, не съм срещал по-неблагодарен човек от Цвети!

Затова, ако има свястно, добро, чувствително и изпа­тило момиче като мен, нека се обади. Но ви моля – не звънете само за да ми съчувствате и да ми казва­те, че не всички жени са като Цвети. Да, знам, че е така, но къде е свястната, която аз търся? Не ми звънете и за телефонна лю­бов, имах и такава. Искам просто нормална жена, ко­ято ще приеме човека до себе си такъв, какъвто е – с всичките му плюсове и ми­нуси. И ще заживеем заед­но, защото животът е твърде кратък, за да го делим с неблагодарници. А и нали в него всичко се връща…

 

 

Най-много боли предателството от близките

 

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар