Свърши ли войната между Алисия и Николета?

Певицата пусна детето си при плеймейтката

 Nikoleta

Войната между Али­сия и Николета е към своя край! Двете врагини са на път да си стиснат ръцете, колко­то и да не се понасят.

 

Покрай скандалите си Алисия и Николета се превърнаха в едни от най-желаните гостенки в раз­лични риалити формати. Николета дори успя да си извоюва място на водеща, а Алисия се превърна в доста оборотна чалга пе­вица.

Двете са на път да заровят томахавките единстве­но заради децата си. Дело­то за попечителство между Алисия и Валери Божинов за сина им Валери Божинов-младши се превърна в панаир. Първо Алисия поиска рекордна сума за издръжка от 20 хил. евро месечно плюс 200 бона на влог. Николета категорич­но забрани на Валери да дава толкова пари на би­вшата. За отмъщение Алисия отказа да пусне сина си при Николета.

Войната стана още по-жестока, след като Николе­та роди дъщеря на Валери. По думите на Алисия след раждането на Никол той тотално е забравил първо­то си дете.

За отглеждането на Валери-младши се гри­жи изцяло Алисия, а в ро­лята на баща влиза гадже­то й Ники Михайлов.

Тези твърдения силно подразниха Валери Божи­нов. Той не може да пре­живее, че съотборникът му прекарва толкова време с неговия син, Божинов се разкаял пред Алисия и помолил да вижда по-често детето си. В замяна обещал Николета да спре с нападките си към чалга певицата. Първият знак на помирение бе рожде­ният ден на Никол. Тогава Валери-младши за първи път прекара повече време със сестра си и мащехата си Николета. Сега Алисия пусна сина си на море чак в Дубай с плеймейтката, Валери и щерка им. Четиримата изглеждат щаст­ливи на топлите плажове, а чалга певицата не обелва и дума.

Войната между двете може ида избухне отново. Причината е, че откакто са в Дубай, плеймейтката не спира да позира пред фотообектива. Тя се хва­ли непрекъснато със свои снимки, демонстрирайки колко е секси. Това напра­ви лошо впечатление дори на нейните фенове.

„Кога си гледа децата Николета, като непрекъс­нато се снима“, учудиха се те.

„Ако не бяхме наясно, че е женена за Божинов, с тези снимки щяхме да решим че си търси спонсор“, това е друг коментар под сним­ките на Николета.

Най-вероятно Алисия хич не одобрява факта, че за плеймейтката най-ва­жни са снимките на екзо­тичната дестинация, а не дали децата си прекарват добре.

 

Николета връзва Валери с второ дете!!!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар