Графа организира зашеметяващо шоу за промоцията на дебютния албум на Били Хлапето!

„В реда на нещата” направи премиера в клуб One Upon A Time… Biblioteka на 21 май.

Рапърът изпълни на живо траковете от албума си и демонстрира уникалния си стил с актьорското си сърце и запомнящото се присъствие.  На сцената видяхме и Lexus, Михаела Филева, Рут Колева, FeeL, Dorothy, Явката ДЛГ, а музикалният съпровод беше изпълнен от Константин Ангелов (китари) и Васил Вутев (барабани) под вещото ръководство на DJ Algoriddim.

На събитието бяха забелязани Део, ВенЗи, Печенката, Иван Радуловки, Диляна Попова, Христо Мутафчиев и още хиляди фенове.

Продуцент и издател на албума „В реда на нещата” е „Монте Мюзик”, а музикален продуцент на проекта – Владимир Ампов – Графа, който за пореден път демонстрира уникалния си талант – певец, композитор, продуцент – при това един от най-добрите!

Публиката непрекъснато даряваше изпълнителите с аплодисменти и се чуваха само положителни коментари за шоуто. Самият сингъл, който е дал име на албума, (изпълняван от Били и Михаела Филева) е неоспорим хит, а Михаела с нетърпение очаква и тя да изпита емоцията от представяне на дебютен албум.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар