Искам чрез вaс да й кажа: Прости ми, любов моя. Обичам те!

Пише ви един 33-годишен мъж. Искам да ви разкажа своята история, свързана с обява за запознанство в интернет. Записах се в един сайт за запознанства преди две години.

Искам чрез вaс да й кажа Прости ми, любов моя. Обичам те

Запознах се с много хора, сред които беше и Дида, малко по-голяма от мен. Първоначално я карахме на SMS-и, после започнахме да се чуваме и по телефона. Измина доста време, дока­то се видим за пръв път, за­щото тя е от друг град, дос­та далече от моя. А и по това време работеше на морето. Накрая все пак се срещнах­ме и прекарахме една нощ заедно, но без да правим секс. На другия ден я изпра­тих на автогарата и нещо ме прободе в сърцето. Вях ха­ресал тази жена! Малко по-късно Дида ми написа сме, че не бива да се влюбвам в нея. Е, нямаше как да ста­не, защото вече бях хлътнал.

След време стана ясно, че и тя е влюбена в мен, но аз сглупих, като се правех на непукист. Видяхме се чак през зимата, когато отидох до нейния град. Отново бях­ме цяла нощ заедно и отно­во не стигнахме до секс. Аз поисках да е така, понеже държах да правим любов, а не секс. Не знам дали тя ме разбра.

Лятото на 2012-а тя пак работи по морето. Вече ме обичаше лудо, усещах го, а аз продължавах да се пре­струвам на неразбрал. Към края на сезона се наложи да отида в командировка. Дида напусна работата си, само и само да дойде да ме види, преди да замина. Бяхме 2 часа заедно. Гово­рихме си дълго и чак тога­ва тя ми призна, че е влю­бена в мен. Попита ме дори дали искам да живеем за­едно и да създадем семей­ство. Казах й „Да!“, без да се замисля. Попита ме и още нещо – дали бих й ку­пил годежен пръстен. Оти­дохме до магазина, да раз­гледаме халките, макар че аз продължих да се правя на егоист и не й обръщах специално внимание. И така допреди няколко ме­сеца, когато осъзнах, че аз наистина обичам тази жена.

Дойдох си от командиров­ката, но имах личен про­блем, който ми отне малко време, докато го разреша. Една вечер седнах на ком­пютъра да й пиша в скайп. Видях, че си е сложила нова снимка и я попитах с кого се е снимала. Отговори ми: С гаджето! Сякаш гръм ме уда­ри. В същия този момент ми се искаше да й предложа да заживеем заедно, но… Пак спрях да й пиша. Исках да я забравя и опитах, но не мо­жах. За съжаление осъзнах, че съм закъснял с любовта си към Дида и вероятно съм я загубил завинаги. През ця­лото време тя е имала нуж­да аз да бъда до нея, аз да й кажа добра дума, аз да я обичам. А стана точно об­ратното – излязох най-голе­мият егоист и сам създадох своя ад, в който сега се пържа.

Искам чрез вaс да й кажа: Прости ми, любов моя. Обичам те! И винаги ще те обичам. Дай ми втори шанс, моля те!

Дейн

 

2 места, които сбъдват желания и носят късмет

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар