На пазара вече е новият албум на Риана

TALK THAT TALK ИЗЛИЗА HA ПАЗАРА НА 21-ВИ НОЕМВРИ В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ОБЛОЖКИ – ЛУКСОЗНА В ЧЕРНО-БЯЛО И ОБИКНОВЕНА С НАХАКАНИ ЧЕРВЕНИ УСТНИ, от Universal Music

Наречи албума си I’m Sexy and I Know It“, предлага един от феновете на Риана в туитър. „По дяволите, НЕ“, отговаря бързо тя, макар току-що да е провъзгласена за най-сексапилната жена на света от списание Esquire. Малко по-късно името на новия албум на перлата от Барбадос вече е решено – Talk That Talk. Дръзко, иронично и с ефекта на чаша студена вода в лицето на критиците и вечно мрънкащите досадници, които си позволяват да се бъркат в бизнеса на новата поп кралица. Да, кралица. Не можем да я наричаме просто принцеса, когато за 23-те си години Риана успя да издаде шест албума и да завърти земното кълбо на пръста си. Но въпреки имиджа си на фешън икона с главозамайващ лайфстайл, тя сякаш се интересува предимно от работата си като музикант. Наскоро в британския Vogue я чухме да казва: „Хората искат от мен да бъда модел за подражание и очакват да правя нещата, както в песните си. Но това не съм аз, а само роля, която играя… Моето желание е единствено да правя музика“.

Не можем да отречем, че това й се удава и Talk That Talk ще го докаже отново. Макар че албумът е забулен в мъгла, която се разсейва бавно-бавно на официалната му страница във фейсбук, от кухнята ни информират, че ще бъде повлиян от клубния саунд и дъбстеп звученето. Има нещо вярно, ако съдим по първия сингъл We Found Love, в който неподражаемия глас на Риана разказва за „любовта като наркотик – сладка и опасна“. Певицата е във възторг от видеото към него и го нарича „вероятно най-задълбочения клип, който някога съм правила“. Съгласни сме, при това ни се струва и най-пиперливият, тъй като заснемането му в Северна Ирландия предизвика мини скандал. Собственикът на земята, използвана за снимачна площадка на една от сцените, остана потресен от „разголената“ девойка, която кърши снага насред царевичната му нива. Голота няма да видиш, но видеото радва със смели кадри на разгулен парти живот с поучителна развръзка. Другата добра новина е, че мис Сексапил вече не е червенокоса.

А ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ РИАНА…

  • НЕ ОБИЧА ДА ОТСЯДА В ХОТЕЛИ, КОГАТО Е НА ТУРНЕ -ПРЕДПОЧИТА ТУР БУСА, В КОЙТО СЕ КЪПЕ, СПИ, ПОЧИВА И ПЪТУВА КЪМ СЛЕДВАЩИЯ КОНЦЕРТ.
  • ОБИЧА ДА РАБОТИ НОЩНИ СМЕНИ – ВМЕСТО НА ПАРТИ, ОТ 9 ВЕЧЕРТА ДО 6 СУТРИНТА ТЯ Е В СТУДИОТО.
  • УДРЯ ЕДИН ШОТ, ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА, ЗА ДА СМЪКНЕ НАПРЕЖЕНИЕТО.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар