Тайните на любовта от разстояние…

промоции

Или как да станеш факир на любовните писма и телефонния секс.

Представи си, че гаджето ти замине командировка за три месеца на другия край на света. Или пък ще отсъства година-две, за да учи, стажува или работи нещо някъде си, през девет времеви зони в десета. Подобни периоди на „сух режим“ са сериозно изпитание за всяка връзка, така че трябва да запретнеш ръкави, ако искащ чувствата ви да не се загубят някъде по трасето. Освен доброто старо чатене има още две неща, които трябва да овладееш до съвършенство – да пишеш писма и да се възбуждаш по телефона. Няма не мога, скъпа. Заповядай няколко малки правила, които сме си създали на принципа проба – грешка.

  1. КОГАТО ПИШЕШ…

He го бомбардирай c по три писма на ден, но драсвай редовно по нещо, защото мълчанието е благодатна почва за поникването на съмнения между вас. Ако времето ти е кът, можеш да направиш чудеса с едно късо „добро утро“ и „лека нощ“ всеки ден. Това е, като да му кажеш „Ти си първата ми мисъл сутрин и последната вечер“, но без да затъваш в клишето.

ИЗПОЛЗВАЙ СОБСТВЕНИЯ СИ ЕЗИК.

И най-страхотното писмо да съчиниш, ако звучи като извадено от книга или прелива от очарователни изрази, които не са ти присъщи, рискуваш да създадеш у него усещането, че не си искрена (тревога), ненадейно си се променила (опасност) или направо никога не е те е познавал (пожааар!).

ВНИМАВАЙ КАКВО ПУСКАШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ, докато разказваш някоя история – как например вчера си излязла с Петя, пък се появили едни момчета, големи досадници, които веднага те убедили, че той и само той е мъжът за теб. Вместо да прегърне екрана влюбено, това ще го накара цяла нощ да се пита: „Момчета? Какви момчета? Как така? Абе коя беше тая Петя?“

ИЗБЯГВАЙ ДА ПИШЕШ, КОГАТО СИ НАПРЕГНАТА

или в мрачно настроение. За „пред цикъл“ и дума да не става. Това е най- сигурният начин да разтревожиш и объркаш човека отсреща само защото днес нещо ти е криво. А ти е криво, защото косата ти не стои добре или пък ти е било студено в офиса.

ГРЕШКА Е ОТ ПИСМОТО ТИ ДА ЛЪХА НЕУВЕРЕНОСТ

дали връзката ви ще оцелее, така че изтрий всички изречения от типа „Май вече не ме обичаш толкова?“, „Ох, звучиш ми различно“, „Вчера не ми прати целувки, има ли нещо?!“ Ако наистина имаш такова усещане, остави драмата за срещата лице в лице, за да не направиш от мухата слон, който да счупи магазина.

КАТО СЛОЖИШ ФИНАЛНАТА ТОЧКА,

прочети написаното отново, за да не си блъскаш главата, след като натиснеш бутона send. И второ, провери за грешки – не само ако гаджето ти е филолог. „Обичъм те и ми липсфаш“ няма да мине безнаказано дори да си убийствена блондинка с две висши форми отпред.

*** ПИСМО НА ХАРТИЯ

КАЗВАТ, ЧЕ ЧЕТЕНЕТО НА ЛЮБОВНО ИЗЛИЯНИЕ, ПИСАНО НА РЪКА, Е КАТО ОРГАЗЪМ – С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВА ПО-ДЪЛГО. ЕТО ТИ НАЧИН ДА ДОСТАВИШ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ.

2. КОГАТО ВЪЗДИШАШ…

Едно е да гледаш как Миранда от „Сексът и градът“ се усамотява развълнувано с телефона си, а съвсем друго – ти да си главната героиня. Въпреки това пробвай да се отпуснеш. Повтаряй си, че телефонният секс е по-добре от никакъв, и ще си вдигнеш ентусиазма. Когато дойде моментът, се настани удобно, сипи си чаша вино, изобщо превключи на интимен режим.

НЕ СИ ПРЕДСТАВЯЙ, ЧЕ СИ КАЗВАТЕ „ЗДРАСТИ“ и моментално се награбвате, както на живо. Този танц е по-бавен, стъпка по стъпка. Ако не ти хрумва нищо възбужда­що за казване, започни с някоя история: „Помниш ли, когато бяхме на онази вила, в стаята имаше камина и една ужасна кожа отпред, но ти ме сграбчи и…“

АКО И ПАРТНЬОРЪТ ТИ ЛЕКО СЕ Е ГИПСИРАЛ,

можеш да му помогнеш, като му задаваш въпро­си: „Представи си, че съм до теб сега, какво искаш да направя?“ След това му кажи какво желаеш той да прави с теб и така си подавай­те топката, докато се разгорещите истински. Ще ти е от полза, ако предварително отиграеш подобен разговор на живо.

НЯМА НАЧИН В НАЧАЛО­ТО ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАШ ЛЕКО ГЛУПАВО,

защото, докато му шепнеш как му сваляш колана, ти в действителност лежиш и зяпаш в тавана или ровиш с пръсти в рес­ните на одеялото. Ще помогне, ако затвориш очи и отпуснеш въображението си. Слушай гласа му и постепенно ще ти се стори, че усе­щаш ръцете му точно където трябва.

НЕ СЕ ПРАВИ НА ПОРНОЗВЕЗДА,

освен ако наистина не си такава в леглото. Добре е да мъркаш като тигрица и да редиш мръсотийки, но ако не ти идва отвъ­тре, не се напъвай и не играй фалшиви роли. Все пак приятелят ти неслучайно е набрал твоя номер, а не импулсен телефон, нали така?

ДОКАТО ТОЙ ТИ ГОВОРИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА,

ти сама трябва да свър­шиш останалото. Точно така – имаш две ръце, а само една от тях ти трябва, за да държиш телефона.

***СЕКСЪТ ПО СКАИП

ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСЕН, НО ТИ ТРЯБВА МАЛКО ПОВЕЧЕ КУРАЖ, ЗА ДА… ИЗПЪЛНИШ ВСИЧКО ТОВА ПРЕД КАМЕРА. СТИСКАМЕ ПАЛЦИ.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар