О, Боже! Какво се случва с Гуинет Полтроу?

Актрисата Гуинет Полтроу и съпругът й Крис Мартин, с когото са заедно от близо 11 години, обявиха официалната си раздяла. Звездната двойка не оповести причината, която е сложила край на отношенията им, но из светските среди вече се носят не един и два слуха.

Всички останаха шокирани, когато Гуинет обяви, че с Крис слагат край на брака си. Актрисата направи това посредством обръщение на личния си сайт-блог.

guinet poltrou„С мъка на сърцата ви обявяваме, че с Крис стигнахме до извода, че трябва да се разделим“, написа Гуинет.

„Въпреки това винаги ще си останем семейство“, допълни искреното си излияние блондинката.

По думите й въпреки усилията, които положили, за да останат заедно, краят на отношенията им бил неминуем, пише сп. „Блясък“. Почти моментално след като написаното от Полтроу взриви интернет пространството, стана ясно и че вече бившето семейство е заминало на обща почивка заедно. Причината – Гуинет и Крис искат да избегнат цялата дандания около развода им и да предпазят двете си деца от папараците, които ежедневно щели да ги преследват.

Злите езици носят, че именно всевъзможните забежки на Гуинет довели до развода й с Крис.

„Тя нямаше срам! Отдавна ходеше по мъже“, издава източник.

Чашата обаче преляла с шокиращите снимки на Гуинет, на които тя целува бившия Донован Лейтич, а компания им правят двете деца от Крис. Освен това от месеци насам името на блондинката постоянно биваше свързвано с много и различни известни мъже. В края на миналата година упорито се твърдеше, че Гуинет има тайна афера с мултимилионера Джеф Софър, а месеци по-късно се тръбеше, че актрисата спи с адвоката Кевин Йорн. Близки до семейството на Гуинет и Крис издават, че певецът често си затварял очите за изневерите на половинката cи в името на щастието на наследниците им. Когато обаче видял кадрите с Донован, Крис побеснял и категорично поискал развод.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар