Жесток домашен крем против целулит!!!

Забъркайте свой ​​собствен домашен крем против целулит и се пригответе да очаровате приятелите си със скандални антицелулитни резултати!

Всичко, което ви трябва, за да направите този жесток домашен крем против целулит са няколко етерични масла и основа:

• 3/4 чаша кокосово масло;
• 2 супени лъжици пчелен восък;
• 3 супени лъжици вирджински орех, хамамелис (Hamamelis virginiana);
• 10 капки масло от хвойна;
• 10 капки масло от розмарин;
• 30 капки масло от грейпфрут;
• 30 капки кипарисово масло.

След като имате всички съставки, процесът е прост:
Стъпка 1 – Започнете като смесите всички етерични масла и вирджинския орех. Разбъркайте, докато сместа стане хомогенна.
Стъпка 2 – Стопете пчелния восък на слаб огън, след това добавете кокосово масло, ако то не е течено.
Стъпка 3 – След като пчелният восък и кокосовото масло се втечнят, ги добавете към купата с маслата и пасирайте.
Стъпка 4 – Изсипете готовия крем в буркан с капачка и съхранявайте на хладно и сухо място.

Защо този домашен крем наистина работи?
Този домашен крем против целулит е силно ефикасен благодарение на невероятните етеричните масла. Знам какво се мислите – как, по дяволите, може масла да помагат за премахване на целулита?
– Ами, за начало, хвойната е диуретик и помага прочистването като същевременно е голям стимулатор на циркулацията на кръвта.
– Розмаринът е от съществено значение за увеличаване на притока на кръв в цялото тяло , което значително намалява появата на целулит с течение на времето . Също така е добре за изчистването на лимфната система и помага на организма да не задържа вода.
– Етеричните масла от кипарис и грейпфрут са едновременно ефективни в посока увеличаване на кръвообращението, отделяне на задържаните течности и прочистване на токсините от кожата.
Вирджинският орех е друг важен елемент за подпомагане на свиването и стягането на кожата и същевременно изравнява цвета на кожата, което ще намали някои от визуалните ефекти на целулита.
– С течение на времето стягащите свойства на вирджинския орех ще изиграят решаваща роля за намаляване на целулита завинаги.
– Пчелният восък и кокосовото масло се абсорбират лесно от кожата и помагат тя да се снабди с така необходимата влажност, което ги прави страхотна основа за крем.

Този брилянтен крем е страхотно да се използва с масажни техники за да се атакуват мастните натрупвания. За да извлечете максимума от този крем, той трябва се използва два пъти дневно – веднъж сутрин и веднъж преди лягане. Най-добре е да се използва веднага след душ. Тогава порите са отворени и готови да абсорбират този луксозен крем.
Старателно масажирайте и втривайте крема в кожата си, за да стимулирате още повече действието му.
Това е едно от най-добрите средства за борба с ужасния целулит. Подготовката и прилагането отнемат само минута, но ползите са завинаги.
И така, какво чакате още?
Забъркайте свой ​​собствен домашен крем против целулит и се пригответе да очаровате приятелите си с вашите скандални антицелулитни резултати!

 

Това са билките, които са най-полезни за кожата!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар