Асен Блатечки и Диляна Попова признаха, че са заедно!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Актьорът и актрисата – топ модел вече са официална двойка, живеят заедно от няколко месеца!

Дори и те самите нямат обяснение как изведнъж се влюбват един в друг, при положение че дори интригите за аферата им вече не правеха впечатление на никого. Но е факт, че от няколко месеца те вече са двойка, научи ексклузивно „Уикенд“. Нещата са се случили толкова бързо, че нито Блатечки, нито Попова все още могат да говорят за това публично, но пред близките си хора и двамата са били максимално откровени.

Асен е поискал прошка от жена си, с която 14 години деляха дом и отглеждаха заедно дъщеря си. Тя пък от своя страна решава, че е по добре да се разделят мирно и спокойно без да се карат, без да се обиждат и да натоварват с това и детето.

„Такива неща се случват, важното е да останем приятели“, казала Катя на мъжа си, а той, макар и с чувство за вина, й е признал, че тя винаги ще е част от сърцето му.

Въпреки че е несемейна, Диляна също преживяла нещата доста трудно. Синеокото момиче било изправено пред изпитанието да се влюби в обвързан мъж с дете, а пред близките си приятелки не крие, че се е поставяла безброй пъти на мястото на Катя. В крайна сметка любовта не пита, още повече след толкова много време, в което хубавицата не успя да намери заместник в сърцето си на най-сериозния си спътник в живота – Дичо от „Д2” с когото изкара 6 години във връзка.

Въпреки всички трудности и неприятни емоции Асен и Диляна решават да заживеят заедно. От ноември миналата година двамата делят общ дом, но тъй като все още се притесняват от реакциите, единственият гост у тях е дъщерята на актьора Катерина – тя и майка й носят едно име. Малката тийнейджърка разбира ситуацията и оценява искреността на баща си, с който се вижда всеки ден.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар