6 важни съвета за тийнейджъри, които искат да са красиви!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Харесват ли ви тези на снимката? Ако отговорът е „да” – не четете по-нататък!  Вие имате нужда от много повече съвети, отколкото ще намерите в тази статия, за да заприличате на човек!

Да бъдете красиви не е най-лесното нещо на света, особено когато сте тийнейджър. Като тийнейджър, носите със себе си редица проблеми, като например желание да подражавате на поп-идолите си и в същото време още имате акне!  С малко помощ и няколко тийнейджърски съвети за красота, няма да бъде толкова труден подвиг да подобрите визията си!

1. Избягвайте фон дьо тен

Първото нещо, което искате да направите, когато видите на лицето си пъпка, е да натрупате дебел слой фон дьо тен върху нея. Е, не! Фон дьо тенът е за жени над 35 години. Той ще изглежда отвратително на младата ви кожа и ще съсипе естествената ви красота. Ако сте толкова запалени по прикриване на тези пъпки и петна, пробвайте с коректори или тонирани овлажнители.

2. Винаги нанасяйте меден вазелин

Не само ще направи чудеса при отстраняване на грима, но също ще реши всичките ви проблеми на кожата. Няма да имате неподхранена кожа и напукани устни!

3. Слънцезащитната козметика е задължителна

Ако планирате да пропуснете слънцезащитните кремове преди да излезете – помислете пак! Те са най-добрия приятел на кожата ви!

4. По-малко „цапаница” е по-добре – наблягайте на естествената си красота!

Ако „наклепате” фон дьо тен, сенки и очна линия, плюс червило и руж…На какво ще заприличате? Не правете така! Нанесете само гланц на устните и бледи сенки с лека спирала – лицето ви ще грее с природна привлекателност!

5. Подчертайте това, което най-много харесвате в себе си – може би това са очите или устните? Каквото и да е, приложете лек грим, който да засили естествената красота, а не хората да се вторачват в мазилата, които слагате и да не забелязват хубавите ви черти.

6. Красотата е в погледа ви, защото идва отвътре. Да изглеждате естествено винаги е най-добрия вариант.  Една усмивка е достатъчна, за да покаже естествената ви хубост!

 

Възпитанието – по-трудната част от това да си родител

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар