Без бой няма да й дам мъжа си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Когато разбрах, че моят Павел си е хванал любов­ница, бях готова на минутата да подам молба за раз­вод и да го разкарам от живота си.

изневяра, любовница

 

После обаче се замислих. С мъжа ми имаме 15-годишен брак, син на 14 и дъще­ря на 12. Досега живеехме щастливо и се разбирахме. Е, караме се понякога, но в кое семейство няма битови скандали. Поисках да ми разкаже как и защо ми е из­неверил и той си призна всичко от „а“ до „я“. Съсед­ката от другия вход отдав­на го бройкала. Един ден го помолила да й види казан­чето, което уж нещо не било в ред, той се качил, а тя му скочила. Така започнала връзката им. Тя го причак­вала, канела го у тях, нали­вала му ракийка или биричка и хайде в леглото. Такъв си е моят Павел – добра душа и мекушав човек, на мравката път е готов да на­прави. Докато бабите от блока започнаха да говорят и клюката стигна до мен.

Като се поуспокоих мал­ко, си дадох сметка, че не искам да го загубя и децата ми да растат без баща. Те го боготворят, пък и той мно­го ги обича. Накарах го да ми обещае и той се закле, че няма да стъпи повече в съседния вход. На него му вярвам, обаче на онази куч­ка – не. Затова започнах да я дебна. Щом наближи вре­ме Павел да се прибира от работа, заставам на тераса­та и гледам отгоре. Някол­ко пъти онази го причаква, нещо му говореше, обаче мъжът ми не тръгна подире й. Веднъж се наложи дори да му извикам, за да се от­лепи от пиявицата. Знам, че тя едва ли ще се спре, щом му е хвърлила око, но съм решила, че няма да й от­стъпя съпруга си ей така, без бой да види как се отмъкват чуждите мъже. Може и аз да стана за смях, но и нея ще я изложа пред всички.

 

Пепи

Защо любовта е на косъм разстояние от омразата?

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар