Мъжка логика – липсата на жена се лекува с друга жена!

Ти лайф за Лекува

Всяка раздяла – все едно дали си искал, или са ти я сервирали изненадващо – сери­озно разбърква живота, интимния също. Мъжки казано, ако си свикнал всяка вечер да лягаш до топло женско дупе, едно праз­но легло може да те побърка.

липса, раздяла, жена, легло

Така „на сухо и студено“ някои издържат дълго – толкова, че накрая започват да твърдят, че са се отказали завинаги от сек­са. Аз лично приемам такива декларации с огромни съмнения, съветвам ви и вие да направите същото. От опит знам, че всеки може да се върне в играта – на един му тряб­ва да се сблъсква с ужасно сексапилен обект, на друг – някой просто да го разбере и приласкае, на трети – да му писне да пие, пуши и псува. Има и друга категория потърпевши – те се юрват през просото, ко­ето понякога носи доста усложнения. Позна­вачите знаят: липсата на секс се лекува с много секс.

Когато решиш да напуснеш половинката си или се окажеш излишният в новата двой­ка, бъди готов за сексуалния дискомфорт, който ти предстои. Просто го отбележи в графата с минуси, които ще ти донесе раз­дялата, за да я понесеш по-лесно и да си спестиш някои грешки.

Отсъствието на сигурния сексуален парт­ньор налага да промениш и други свои на­вици – да се прибираш веднага след работа, да очакваш винаги да има нещо вкусно за хапване, дузина чисти чорапи и поне някол­ко изгладени ризи. За да „хванеш навреме бика за рогата“, преобърни целия си режим – срещай се с приятели, върни се към забра­вени неща като бира след работа, белот до полунощ или тур по заведенията, докато из­държиш. Когато след всичко това отвориш вратата вкъщи, ще искаш само да се добе­реш до кревата, без да забелязваш кой е там и кого го няма.

Сложи здрави юзди на спомените и не се размеквай от мисли как тя те е посреща­ла, как понякога дори не те е изчаквала да свалиш сакото и обувките си, как те е вика­ла гола и топла при себе си в банята, как е обожавала аромата на чисто спално бельо… Просто си кажи: каквото било – било. Може да се живее и без всички тези подробности. И за да се стегнеш по-бързо, ако изобщо мислиш за нея, припомняй си лошите й на­вици, колко пъти я е боляла глава и ти е от­казала секс, как трудно си я навил да на­правите нещо по-интересно от любимата й поза на ездачка, например.

За да си сигурен, че вървиш в правилна­та посока, намери подходящата жена, с ко­ято ти се иска да повториш всяко лудо креватно преживяване, което си имал с бивша­та. Нищо чудно така да разбереш, че много си изостанал с усвояването на секс мате­риала. Новата ти тръпка може да се окаже истинска стръвница, но е възможно, разби­ра се, да не стига и малкото пръстче на она­зи, с която си се разделил. Бъди готов и за двата отговора.

Контролирай здраво ципа на дънките си, за да не си докараш някоя беля. След като дълга си с една партньорка, щеш не щеш, губиш навика да мислиш за безопасен секс. Ако с бившата сте го карали само двамата и без презервативи, не скачай без подго­товка в тройки, суинг изпълнения или как­вото друга по-разкрепостено ти предложи свободният живот. Има статистика, която по­казва, че мъжете и жените, останали сами в зряла възраст, са по-безразсъдни и от тий­нейджърите, дори повече от тях се впускат в бърз еднократен секс.

Ако доскоро не си обръщал внимание на секс магазините и си гледал с насмешка хората, които влизат и излизат от тях, вре­ме е да промениш отношението си – и те могат да ти помогнат, когато ти е тъпо, не ти се прибира и си сам.

Мъжете знаят – липсата на жена се леку­ва с друга жена. Всичко друга е бошлаф ра­бота.

 

Оказа се, че цигуларката владее и „духовото“ изкуство

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар