Как да посрещнем Годината на Коня за повече здраве и късмет?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Няма човек, който да не очаква тази нощ с вълнение: може би при ударите на часовника точно в полунощ ще останат в миналото проблемите и неприятностите, а утрото на новородената година ще започне да отчита само щастливи мигове?

 

нова година парти

Нищо чудно, че новогодишният празник определя настроението ни за следващите 12 месеца. Главната астрологическа подсказка за 2014-а: за да бъде настъпващата година радостна за вас и вашите близки, трябва да я зарадвате. Тоест, колкото по-весело и радостно я посрещнете, толкова по-добре ще я изживеете.

Преди всичко, трябва да се има предвид, че 2014-а е Година на Коня по източния хороскоп. Разбира се, негово величество Конят ще се възкачи на звездния престол не на 31 декември, а по китайски – на 31 януари, но не е зле предварително да го поздравим. И така, конете имат нужда от много свободно място (иначе къде ще препуска?!). Така че за празника изберете най-просторното помещение в дома.

Конете живеят на табуни, а табуните, на свой ред, се делят на семейства, където централната роля е отредена на кобилите и жребчетата. Следователно трябва да посрещнете Годината на Коня в голяма приятелска компания, с жените и децата, внуците и правнуците. Смятате, че ще има много шум и суета? И това е чудесно, защото детските гласове и смях прогонват тъмните сили.

Причината е, че на 29 -31 декември астрологическата ситуация на небето ще е драматична, а новогодишната нощ съвпада със сатанинското лунно денонощие. Нали не искате домът ви да стане свърталище на зли сили? Тогава устройте карнавален бал със страшни маски, шеги и забавления. Но помнете: точно в полунощ цялата тази нечиста сила трябва да бъде унищожена. Вариантите са множество – от появата на Дядо Мраз с празен чувал, в който под ударите на часовника ще хвърлите рогатите маски на пируващите гости, до обикновен пластмасов плик, който ще свърши същата работа. Той трябва веднага да бъде изнесен на улицата или поне на балкона или в коридора, за да бъде вашата обител цяла година свободна от лошотията!

Имайте предвид също, че по древноперсийския (зороастрийски) календар покровител на 2014 година е Петелът, следователно ще е чудесно, ако някой от присъстващите изкукурига точно в полунощ, напомняйки на всички, че е дошло време да се избавите от маските и да станете самите себе си – радостни, ликуващи, щастливи!

Този път пътуванията не се покровителстват от звездите, затова е най-добре да тропнете хорце с Дядо Мраз по родните места, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар