Бретонът се връща с гръм и трясък!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бретонът е горещата прическа за този сезон, казват стилистите, които вярват, че е жизнено важно за жените е да изберат правилния стил на бретон според вида на лицето си.

Запознайте се с видовете бретон и според вида на лицето.

Универсален бретон

Ако не сте сигурни каква е формата на лицето ви и точно какъв е вашият тип коса, то това е най-безопасния за вас. Тези елегантни форми на косата са подходящи за всяка форма на лицето. Попитайте стилиста си дали може да намали дължината на бретона ви под ъгъл, така че да се слее с останалата част от косата. Ако можете, направете стайлинг на бретона така: след като измиете косата с подходящ шампоан, нанесете гел, след което разрешете с гребен и оставете да изсъхне под струята на сешоара като насочвате въздушния поток от корените право надолу. Този стил подхожда на всяка дължина на косата – къса, средна и дълга.

Кръгло лице

Ако имате кръгло лице, трябва да опитате тънък бретон или странични ресни за баланс, за да избегнете добавянето на по-широк вид на лицето. Стойте далеч от плътни и дебели форми. Вместо това, опитайте слоести ресни, които ще омекотят вашата силна челюст и ще фокусират вниманието върху очите ви. По-дългият бретон не само ще удължи лицето ви, но също така ще отклони вниманието от закръглените му страни.

Дълго или продълговато лице

Тук ще подхождат плътните и дебели форми на бретона, който ще придаде ограничение на дължината на лицето. Опитайте бретон, който ще стигне до веждите и миглите и ще покрива цялото чело.

Сърцевидна форма на лицето

Това е форма на по-широко чело и по-тясна брадичка, която обикновено се съчетава с атрактивни скули. Мекият, странично наресан бретон ще подчертае очите ви и ще отвлече вниманието   от островърхата ви брадичка. Посъветвайте се с вашия стилист, който трябва да отреже по-дълъг бретон, за да можете да го решите на една страна.

 

Защо някои хора имат суха коса?

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар