7 лоши навици, от които трябва да се отървете!

Жените могат да направят живота си по-лесен и много по-свободен от стрес, ако успеят да се освободят от някои отрицателни навици. 

Тук са 7 от тези навици, които би трябвало да изоставите възможно най-скоро, така че да направите живота си по-добър.

1. Често носене на високи токчета

Разширените вени, наранените крака, болките в гърба и коленете, предизвикани от носенето на високи токчета почти ежедневно – това не ви ли притеснява?  Носете платформи, помпи или други удобни обувки в ежедневието си и използвайте официален стил обувки само за специални поводи.

2. Носенето на грим всеки ден

Нека кожата ви диша и се освобождава от токсините поне два пъти седмично. Прилагането на грим всеки ден не е никак добре за вашата кожа. Придържайте се към минимален грим в ежедневието си – леки сенки, очна линия с мек молив и гланц за устни.

3. Клюките

Споделянето на истории за живота на другите с вашите приятели е добре да се прави от време на време. Но ако го правите всеки ден с почти всеки можете да се окажете в положение скоро да нямате приятели или никой да не споделя с вас лични неща.

4. Да имате за враг друга жена

Популярната фраза, че най-големият враг на една жена е друга жена е съвсем вярна. Много пъти жените не успяват да се подкрепят взаимно и дори със садистична злоба си създават проблеми една на друга. Научете най-после, че жените трябва да се подкрепят, а не да застават една срещу друга – тогава и светът ще стане по-хубав!

5. Махнете тежката голяма чанта

Почти всяка дама мъкне прекомерно багаж в чантата си. Изхвърлете тежката и огромна, наподобяваща лодка ръчна чанта, която ви причинява болки в гърба, ръката и рамото. Купете по-малка чанта и се опитайте да носите само най-важни неща в нея.

6. Освободете се от потисничество

Има твърде много покорни жени, които игнорират факта, че не са свободни и търпят лошо отношение към себе си от съпруг или роднини. Вие не трябва да пренебрегвате случаите на лошо и потисническо отношение към вас и при най-малкото чувство на обида – реагирайте остро и прекратете всеки опит да се отнасят с вас като с робиня!

7. Неудобния сутиен

Трябва да направите едно посещение на най-близкия магазин за марково дамско бельо, за да получите експертно мнение за правилния размер на сутиена си. Неподходящият сутиен ви прави раздразнителни, а подходящият ще направи чудеса с тялото ви, така че да се чувствате по-комфортно.

 

Вижте какви болести ви чакат, ако не се храните здравословно!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар