Съвети за грижа на миглите

Набор от лесни процедури, които ще ви помогнат да направите миглите си красиви, гъсти и добре поддържани. Научете нашите съвети за правилна грижа за миглите.

Горещия съблазнителен поглед е абсолютно невъзможен без добре поддържани красиви мигли. Но, ако природата не ви е надарила с естествено дълги и гъсти мигли, а идеята за изкуствени мигли не ви привлича, не се отказвайте, тъй като ние знаем как да ви помогнем.

Какво трябва да се направи, ако миглите стават тънки, чупят се или падат? Като начало разберете истинските причини за това. Както може би знаете причините могат да са доста разнообразни, сред които са неподходяща грижа за миглите, използването на лоши продукти, както и някаква болест. Последната точка със сигурност изисква консултация с лекар, но пък ако причината е неправилни грижи, тогава нашите съвети без съмнение ще помогнат.

Подхранването на миглите е неразделна част от грижата за тях. Най-добрия начин за това в домашни условия са различните растителни и етерични масла, сред които са маслини, бадеми, кокос и масло от репей. Освен това, ако се смесят етерични масла с витамин А и Е и нанесете сместа на миглите, ще получите страхотен ефект и вашите мигли ще станат много по силни. Между другото най-добрият метод за да се прилагат такива смеси е с чиста четка от спирала за мигли. Прилагайте терапията ежедневно и резултата ще дойде за нула време.

Красивите мигли са невъзможни без красиви блестящи очи. Например подутите клепачи влияят лошо на миглите ви. Маска за лице, направена от тънки филийки краставици или сурови картофи, както и чай или билкови компреси, ще помогне да се отървете от подутите клепачи.

И със сигурност е абсолютно безполезно да се говори за грижа за миглите и да не се спомене използването на спирала. По-добре е да си намерите спирала за чувствителни очи, ако страдате от постоянно зачервяване и раздразнения. И също така се опитвайте да подменяте спиралата си за мигли на всеки 3 месеца.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар