Бельо за малък бюст

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Малък бюст в повечето случай значи, че дамата може да се похвали с тънък фигура, така че добавянето на малко обема към бюста може да се постигне лесно.Ако се използват правилните стилове и дизайни може значително да се увеличи бюста и да направите фигурата ви да изглежда по-балансирана. Така че защо да не използвате бельо, за да увеличи размера на бюста си?

Подплънки / Повдигащ сутиен
Подплънки или повдигащия сутиен могат да добавят обем и да повдигнат вашия бюст. Много често двете неща са съчетани в един сутиен. Подплънките могат да ви „помогнат” с две или дори три размера, въпреки че трябва да бъдете внимателни за да изберете този, който изглежда най-естествено.

Бейбидол
Можете да пробвате и с бейбидол подплатени с чашки, така ще акцентирате и разширите вашия бюст. Всеки друг стил бельо с подплатени чашки ще ви даде желания ефект на увеличен бюст. Избягвайте да носите повдигащи сутиена ежедневно, защото те са твърде стегнати.

Къдрички и дантелки
Бельо с къдрички или богато украсени чашки добавят обем към горната част на тялото ви. Опитайте с бельо с обемни детайли като набори, слоеве и украшения по чашката, тъй като те със сигурност ще добавите визуален обем на вашия бюст.

Корсети
Ако трябва да пристегнете кръста си, можете също така да направи бюста си да изглежда по-голям с корсет, който ще подчертае обема на бюста, контрастиращ с пристегнатата талия и разширяването към ханша. Отново изберат модели с богато бродирани чаши, обемни детайли, дантели, слоеве и набори.

Малкия бюст може лесно да бъде подобрен с помощта на стилове бельо, просто трябва да познавате вашия тип тяло за да могат да балансирате фигурата си и приятно да акцентират на най-добрите си страни.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар