Това момче ще съсипе бъдещето на дъщеря ми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пише ви една отчаяна майка. Страхувам се за дъщеря си и за бъдещето й.

Силвия е прекрасно дете, умно и красиво. До 11-и клас, който завърши тази година, беше пълна отличничка, имаме пла­нове да учи в чужбина.

И изведнъж това лято се хвана с едно момче, каз­ва се Димитър, но всички го наричат Джони. Той е по-голям от нея 2 години, ала така и не е завършил училище. Майка му е по­чинала, а баща муси има ново семейство и не се интересува от него. Джо­ни живее при баба си, ходи с тънки, спластени плитки и мръсни дрехи, пие и се дрогира Силвия твърди, че го обича и едва ли не той бил мъжът на живота й. Нали знаете как се влюбват момичетата в тази възраст?! В начало­то не исках да й се меся, за да не я тласна още по­вече към него, обаче в един момент усетих, че нещата стават страшни.

През юли тя започна все по-често да не се прибира нощем у дома. С баща й се карахме, започ­нахме и да я наказваме, но тя бягаше и правеше каквото си е наумила. Стигна се дотам, че веднъж баща й я наби и заключи в стаята й. Тя се озлоби и се отдръпна още повече от нас. Преди спо­деляше всичко с мен, а напоследък дори не си го­ворехме. Гледаше ме, ся­каш съм най-големият й враг.

В началото на септемв­ри се случи нещо, от кое­то направо се побърках. Една нощ Силвия се оба­ди по телефона и плачей­ки, помоли баща си да оти­де да я прибере от някак­ва градинка. Разбира се, хукнах с мъжа си. На една пейка лежеше Джони, силно дрогиран. Беше не­адекватен, гърчеше се и гледаше с безумен поглед. Веднага повикахме Спеш­на помощ и го откараха. Дъщеря ми беше ужасно уплашена. Кълнеше се, че тя никога не е взимала нищо сериозно, само ня­колко пъти е пушила тре­ва. Молеше ни да тръгнем след линейката, защото не искаше да оставя гад­жето си само.

Слава Богу, на Джони му се размина. Решил е да се лекува, но не съм си­гурна дали ще го направи. Надявам се да замине в комуна и да се махне по-далеч от Силвия, обаче знам, че това струва пари, а той ги няма.

Дъщеря ми ще бъде аби­туриентка, предстоят й ма­тура и кандидатстудентс­ки изпити през пролетта. Всеки ден влизам в църква и паля свещ, моля се детето ми да се разде­ли с този човек, който я тласка надолу към пропа­стта. Ужасява ме мисълта, че ако продължи да се вижда с него, и тя може да стане наркоманка. Не знам как попаднахме в този ад. Всяка нощ се пи­там – защо се случи точно на моето дете?!

Една отчаяна майка

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

Дъщеря ми направи голяма грешка, съсипа живота си!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар