Дъщеря ми направи голяма грешка, съсипа живота си!

Ти лайф за Лекува

maikaЗдравейте, мили читатели. Аз съм една майка, която иска да сподели болката си.

До преди няколко месеца дъщеря ми живееше на семейни начала с един мъж. Аз и съпругът ми никога не сме го одобрявали, но Нели ни заплаши, че ще ни изтрие от живота си, ако направим опит да й попречим да се вижда с него. Едно дете ни е, стиснахме зъби, съгласихме се.

Заживя тя с него под един покрив. В големия град никой не ги познаваше и малко се поуспокоих. Роди им се едно прекрасно момиченце, което вече е на 3 години. Преди няколко месеца обаче приказката им свърши – един ден онзи нехранимайко си събрал нещата и изчезнал. Уж дъщеря ми била виновна – вдигала скандали, ревнувала… Но истината е такава, че той заживял с друга жена.

Откакто това се разчу в нашия малък град, мен ме е срам да погледна в очите на хората. Говорят какво ли не… Сега щерката е самотна майка! Поне да беше вдовица или разведена, друго щеше да е.

Смятам, че трябва да се забрани съжителството без брак. Не знам как ще преживея този резил!

Станка

Изпратете ни вашата история на e-mail: po.krasivi@gmail.com и ние ще я публикуваме в сайта!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

4 коментара

 1. Ани says:

  Как може да живеете за мнението на хората ? За тях това е просто една клюка, нищо повече. От Вашата история се разкрива нищо повече, освен егоистичното Ви мислене. Би трябвало да подкрепите дъщеря си и да сте до нея в този момент, вместо да мислите за хората или да се оплаквате по сайтовете.

 2. Деси says:

  Госпожо,успокойте се и не мислете за това,какво говорят хората.Дъщеря Ви не е първата,единствена и последна майка,която отглежда детето си сама при тези обстоятелства.Вие сте й родители и трябва да я подкрепяте,а не да я съдите или да слагате мнението на „обществото“ (като под общество слагам тези комшии,които си нямат друга работа по цял ден и се чудят кого да подхванат да коментират!! )Защо все се налага да плащате данък „обществено мнение“ ??? Имате едно дете-покажете му колко го обичате и как когато сте казвали,че ще направите всичко за него и ще го подкрепяте,сте говорели истината!!! Родителя е за да подкрепя детето си в несполуките и в хубавите моменти на детето си,а не когато направи грешка да се обърнете против него и да му казвате с укор : „Защо постъпи така?“ Проблема Ви е, че мислите за хората и това какво ще кажат те,а не за собственото си дете и неговото щастие и благополучие :) Покажете на дъщеря си, че тя и внучето Во са най-важни,защото след време дъщеря Ви ще Ви гледа й помага,а не съседите, тя ще е до Вас,а съседите просто ще Ви гледат сеира. Успех и дано разберете,че имате злато,но не го съумявате,защото сте заслепена от хорското мнение. Успех на Вас и на цялото Ви семейство :)

 3. via33 says:

  Какво толкова страшно се е случило?.Аз лично… не виждам драма в това, има къде -къде по- страшни неща.Всяко зло за добро!
  Не вменявайте вина у дъщеря си,защото не знаете какво може да се отключи в душата и.Човек се учи от грешките си, и ще е чудесно за нея и за вас да се абстрахирате от случилото се!По- добре самотна и щастлива- отколкото обвързана и нещастна.Все някой ден щастието ще и се усмихне.Няма по- важно от здравето на близките ви хора .Всеки има своята съдба-а вашата не е по- различна от много други.
  Усмихвайте се , бъдете щастливи и се молете на Бог за здраве… останалото няма значение!

Добавете коментар