5 прости съвета как да изглеждате винаги млада

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Заслужава си да отделите повече време за постигането на тази голяма цел.

Въпреки че това изглежда много ясно, ние ще ви помогнем с намирането на прости начини, които се прилагат лесно. Повечето от тях можете да превърнете в рутинна дейност, тъй като не отнемат много време.

  1. Учете се от най-древните японски тайни. Японките от най-ранна възраст започват да се грижат за кожата на лицето и деколтето си, като че ли тя е направена от коприна. Това означава да докосвате лицето си деликатно при прилагането на продукти за почистване. Не използвайте груби материи за измиване на лицето си, а след измиване подсушавайте с леко докосване, а не с търкане.
  2. Слагайте винаги слънцезащитни продукти, независимо от сезона. Според дерматолозите 80% от кожните проблеми са причинени от слънцето. Сменете дневния си крем с такъв, който има SPF 15 при липса на слънце и използвайте овлажняващ крем за лице със SPF 30 при слънчево време.
  3. За през нощта нанасяйте крем с ретинол върху лицето, шията и деколтето. Знаете за ползите от тези продукти.
  4. Използвайте масло, направено специално за лицеви масажи, като прилагате нежните японски техники. Налейте малко масло в ръката си и разтрийте двете ръце, за да се затопли. Започнете да мажете от двете страни на носа и леко плъзгайте към скулите и нагоре към слепоочията. Повтаряйте с кръгови движения. Този прост масаж повишава циркулацията на кръвта под кожата и дава възможност за по-лесното й почистване с продукти, които ще приложите по-късно.
  5. Грижете се за вътрешната си красота, за да постигнете и външна. Живейте пълноценно, радвайте се на живота, усмихвайте се – така ще светите от здраве и красота. В крайна сметка добрият живот си личи на лицето ви.

Можете да използвате чист зехтин като заместител на масло за лицев масаж. Той е уникално полезен и няма да запушва порите.

 

Внимавайте с тенорексията!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар