Как и за какво харчат богатите?

На някои звезди житейското верую неизбежно се върти около това на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече.“

 

риана

Те работят, за да се фукат с плодовете на пребогатия си труд. Докато останалите от нас сбираме парици като мравки за зимата, то бохемски настроените Брад Пит, Риана и Бионсе търсят все по-пищни начини да изхарчат пребогатите си състояния.

Риана едва навърши четвърт век, но отдавна се е наредила в редиците на младите милионери. Тя е не само доказана работохоличка, но знае как и да разпуска. Барбадоската изпълнителка не пести пари, за да почине качествено. За кратко си взе почивка от световното турне Diamonds, за да пори ваканционно вълните в Средиземно море в компанията на приятелките си, разбира се, наемайки една от най-скъпите яхти на територията на Италия.

Въпреки че преди месец Ким Кардашиян дари приятеля си Кание Уест с най-безценния подарък, раждайки му дъщеричка, малко преди да станат родители, реалити звездата купи доволно скъп автомобил на любимия си. Рапърът се сдоби с лъскаво ламборджини на стойност 750 хиляди долара за рождения си ден.

Някога, преди Майк Тайсън да реши да използва лицата на съпругите си за боксови круши, спортистът се славеше с щедрост към дамите, близки до сърцето му. На първата си съпруга – актрисата Робин Гивън, боксьорът подари вана за два милиона долара. Така де, за никого не е тайна, че хубавата кожа е скъпа за поддръжка, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар