Може ли да имам красиво лице без грим?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Много жени не залагат на грима, за да изглеждат добре

 

лице грим

МИЦЕЛАРНА ВОДА

Най-важното, за ла имате красива кожа без грим, е всъщност как я третирате след като е била с грим. Мицеларната вода е любимият нов продукт на манекенките, защото им позволява да съхранят кожата си въпреки непрекъснатото гримиране и разгримиране. Тя почиства идеално кожата, без да я изсушава. Предимството е, че е ефективна дори при водоустойчив макиаж, за всякакъв тип кожа, както и че не крие никакви рискове от алергии. Идеалното е, че може да я използвате не само за разгримиране, а и за почистване на лицето от замърсяванията, натрупани през деня.

НАЗАЕМ ОТ СЕВЕРНИТЕ СТРАНИ

В много случаи след сутрешното измиване на лицето, кожата ни е зачервена и чувствителна. Това я прави още по-податлива на неблагоприятните въздействия на макиажа и атмосферните промени. Затова нека правим като жените в северните страни, които не мият лицето си сутрин, за да запазят защитния слой, образуван от кожата през нощта. Забравете за сутрешна употреба на сапун или кремообразни почистващи препарати за лицето. Заложете по-скоро на термална вода, с която да напръскате лицето и след това само леко да го попиете с мека кърпа.

ЧУДОТО ИЛАНГ-ИЛАНГ

Маслото от иланг-иланг е наричано чудодейно в козметиката, защото може да се използва от хора и с мазна, и със суха, и с чувствителна кожа. Козметичните продукти на основата на това масло правят кожата ни спокойна и с равен тен, изглеждаща достатъчно добре, че да нямаме нужда от фон дьо тен или руж, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар