Дъщерята на Мара Отварачката стои гладна

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мария е вманиачена на тема „стройно тяло“

mariya i marayaДъщеричката на фолк певицата Мария – Марая, стои гладна. Причината е, че изпълнителката не й позволява да яде, за да е слаба.

Отдавна Мария се хвали, че има красиво и слабо тяло. Тя не крие, че дължи това на зверския хранителен режим, на който се подлага и дори твърди, че преди снимки за клип или фотосесия минава на „фотосинтеза“, за да свали още по някое друго килце.

„Когато сме само с Марая, не пазаруваме. Хладилникът ни е празен. В него има само прясно мляко с 0.1% масленост за моето кафе“, разкрива певицата.

Въпреки че Марая е само на 5 години, тя не може да консумира лакомства. Забранени са й всякакви шоколади, курабийки, картофки и хляб. Целта на популярната майка е да научи детето си още отсега да внимава с теглото си.

Но все пак има надежда за малката Марая. Приятелят на Мария – Християн Гущеров, позволявал на детето да хапва всичко, което му е вкусно. Хлапето поглеждало бизнесмена с широки очи и през сълзи казвало: „Много обичам шоколадче!“. След минути то се сдобивало с вкусното лакомство за огромен ужас на майка си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар