Пожелай ми от сърце

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всяко наше желание, дори и най-формалното – като „късмет, здраве и благополучие“, има своите шансове да се реализира

желание мечта

Главното е ясно да формулираме мисълта си и да вложим в думите искрени емоции…

Всеки ден, без да забелязваме, пожелаваме нещо на някого. На случайно срещнатата съседка – да не боледува; на сина на приятелката – успешна сесия; на съпруга – хубав ден. По инерция, по навик ние пускаме стрелите на нашите добри и съвършено искрени пожелания.

Ако обаче не са съвсем искрени, то със сигурност не са злобни, а по-скоро вежливи, безразлични. Трудно е дори да си представим колко такива целенасочени стрели се носят във въздуха. И още по-трудно е да повярваме, че тези пожелания се сбъдват: болният оздравява, мързеливият взима успешно изпитите си, а очакващият труден ден получава непланиран празник…

Защо лошото се сбъдва?

Смята се, че най-често се сбъдват лошите пожелания. Отворете който и да е форум в интернет, като зададете само две думи: „сбъднати пожелания“. Търсачката ще ви даде стотици реални случаи и в 99% това ще бъдат „лоши“ истории. . „Мъжът ми отиде при друга, поисках тя да се разболее и тя се разболя“. „Уволниха ме от работа, спрях се на вратата и казах в празното пространство: „Да изгори всичко със син пламък“. След половин година там лумна пожар“. „Мъжът ми отиде на риба с приятели, а беше обещал да отидем при майка ми. Разсърдих се и казах след него: „Да се обърнете по пътя!“. След няколко часа съпругът ми се върна у дома и каза, че колата се преобърнала.“

Подобни истории има хиляди, те са напълно правдиви и авторите им не са никакви магьосници и вещици, а обикновени жени и мъже, но просто сърдити, доведени до отчаяние. Те се превръщат в магьосници само за част от секундата, когато изстрелват тези стрели-пожелания и те достигат целта си. След това магията свършва и те отново се превръщат в най-обикновени хора, които гледат телевизия и ходят при гадателки, за да узнаят съдбата си. На такъв миг магия е-способен всеки човек. Стрелите на ненавистта, които понякога изстрелваме, изпълват въздушното пространство и ако можехме да ги видим, светът би бил потресен.

Но не всички постигат целта си. Има хора, чиято „броня“ е непробиваема, а всякакви пожелания, изпратени по техен адрес, се връщат обратно към изпращача си. Това обикновено са завършени личности с мощен енергиен потенциал – духовни гурута и наставници.

А най-уязвимите са тези, които не очакват от нас подлости. Тези, които в момента са потиснати, объркани, неуверени в себе си, които чувстват вина. Маговете и екстрасенсите, които са опитни в магията, препоръчват на такива хора незабавно да изпратят обратно лошите пожелания с думите: „Вземи си обратно това, което си ми дал“, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар